Vacature: ‘Leerling installatiemonteur S4H-Inbraakbeveiliging’

Directeur/eigenaar Marco Hogenboom (Foto Arjen Vos)

Heb jij interesse in een carrière als installatiemonteur en wil je alles leren over inbraakbeveiliging? Solliciteer dan vandaag nog bij S4H-Inbraakbeveiliging B.V.

Als leerling installatiemonteur ga je bij ons aan de slag met het installeren van inbraakbeveiligingssystemen en het onderhouden hiervan. Je wordt begeleid door ervaren monteurs en krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen ons vakgebied. Wij zoeken een gemotiveerde en leergierige kandidaat die affiniteit heeft met techniek. Ben jij bereid om hard te werken en wil je graag doorgroeien binnen ons bedrijf? Solliciteer dan snel en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe leerling installatiemonteur.

Totaal voor 38 uur in de week.

Het is zeker fijn om al je rijbewijs te hebben, maar als je nog aan het lessen bent, is dat ook helemaal prima.

Administratieve duizendpoot

Ook zoeken wij een ervaren administratieve duizendpoot voor drie dagen in de week, tussen de 16 en 20 uur.

Als administratief medewerker bij S4H-inbraakbeveiliging ben jij onder meer verantwoordelijk voor het verwerken van financiële gegevens en het opstellen van rapportages. Maar ook heb je klantencontact en plan je de onderhoudsafspraken in. Systemen waar wij mee werken zijn Office en Exact.

Ben jij nauwkeurig, proactief en communicatief sterk? En kun je goed zelfstandig werken? Solliciteer dan vandaag nog en kom ons team versterken!

Interesse?
Ben je geïntereseerd in een van deze twee functies? Stuur dan een mail naar Marco@s4h-inbraakbeveiliging.nl of bel ons op 0297-201536.
Kijk voor meer informatie over S4H-Inbraakbeveiliging B.V. op onze website s4h-inbraakbeveiliging.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin