Vacature: Allround Logistiek Medewerker

Ben jij een harde werker, maar kan je een lolletje op de werkvloer ook waarderen? Wil jij aan het einde van je werkdag het gevoel hebben dat je naar de sportschool bent geweest? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen? Als Allround Logistiek Medewerker bij Van der Slot Logistiek BV ben je een belangrijk onderdeel van ons dynamische proces. Je voert alle voorkomende werkzaamheden in de box uit. Denk hierbij aan het scannen van producten, het controleren van de aantallen, het controleren van de kwaliteit van bloemen en planten, het overzetten van fusten en het verzendklaar maken van veilingkarren. Ook het wegbrengen van veilingkarren naar relaties binnen het veilingcomplex is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Hoe ziet een dag eruit? Jouw werkdag begint tussen 7.00 uur en 8.00 uur. Eenmaal aangekomen in de box pak je eerst een kop koffie of thee en vraag je aan de teamleider waar je mee kan beginnen. Zodra de handel van de KOA én de pendeldiensten binnen beginnen te druppelen, begint ook jouw werkdag. Het meeste werk vindt plaats in de ochtend- en vroege middaguren, wat betekent dat je negen van de tien keer lekker op tijd klaar bent en zo nog heerlijk van je middag kan genieten.

Wat wij bieden
· Goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris tussen € 2200,00 en € 2800,00 bruto per maand op fulltime basis;
· Een team van enthousiaste collega’s;
· Een contract voor 25 uur tot 30 uur per week;
· De ruimte om jouw talenten verder te ontwikkelen;
· De mogelijkheid om in totaal 5,5 week per jaar op vakantie te gaan;
· Prima pensioenregeling;
· Regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten zoals een bedrijfs-BBQ;
· Gratis parkeergelegenheid.

Wat wij vragen
Jij houdt van afwisseling en bent een logistiek talent. Je houdt van aanpakken en vind het tevens een uitdaging om elke dag een logistieke wedstrijd te spelen. Daarnaast ben je graag actief bezig. Tot slot woon je in de omgeving van Aalsmeer en beheers je de Nederlandse taal.

Enthousiast geworden?
Leuk! Wij komen graag met jou in contact. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar natasja@vanderslot.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze afdeling personeelszaken via +31 (0) 252-372513 (keuze 3). Wie weet tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin