Topnotering voor FIQAS

Met een derde plaats in de Main Software 50 van dit jaar profileert FIQAS zich als een van de meest succesvolle zelfstandige softwarebedrijven van Nederland. De Main Software 50 editie van dit jaar is gebaseerd op de cijfers over 2018, een jaar waarin FIQAS opnieuw een sterke groei in omzet en resultaat realiseerde. De ranglijst werd afgelopen donderdag bekend gemaakt in Amsterdam. Namens FIQAS nam COO Cees Versteeg de award in ontvangst.
 
Om de Nederlandse softwaresector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek organiseert software-investeerder Main Capital Partners ieder jaar de Main Software 50. In deze lijst worden de meest succesvolle niet beursgenoteerde Nederlandse softwareondernemingen gerangschikt op basis van de grootte en groei van de omzet, de kwaliteit van de omzet, de mate van internationalisatie en de partnerstrategie.
 
FIQAS, dat gedegen bouwt aan een steeds sterkere marktpositie, stond in de afgelopen drie jaar ook al in de Main Software 50. Over 2018 was de omzetgroei echter zodanig dat dit in combinatie met een goede score op de andere criteria (vooral internationalisatie en terugkerende omzet) resulteerde in deze topnotering.
 
Goed aangeschreven
Directeur Rob Geleijn is trots: “Belangrijk is ook dat een groot en groeiend deel van onze omzet met innovatieve producten wordt gerealiseerd. We zijn er trots op dat dit geleid heeft tot een fraaie notering in deze Main Top 50, een goed aangeschreven lijst die ons een beeld geeft van hoe we het financieel doen ten opzichte van andere softwarebedrijven.”
 
Dat de hoge notering samenvalt met het 30-jarig bestaan van FIQAS, wordt gezien als kers op de taart.
 
Foto: FIQAS COO Cees Versteeg met de trofee en een fles Champagne. (Foto Main Software 50)
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin