Toe aan nieuwe baan? Lutgo zoekt accountmanager

(Advertorial) Een kleurrijk, goed gevuld bloemenassortiment in de supermarkt? Grote kans dat onze opdrachtgever daarvoor gezorgd heeft. Supermarkten zijn de klanten van deze organisatie en samen met hen en de leveranciers (kwekers en veredelaars), wordt dagelijks gekeken naar het juiste assortiment op basis van de vraag. Men investeert in langdurige relaties met geselecteerde kwekers en staat in direct contact met veredelaars, zodat men op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de bloemenhandel en de nieuwste variëteiten. Het bedrijf beschikt over moderne technieken voor het kweken, sorteren en verpakken van bloemen. De logistieke keten van kweker tot klant wordt kort en zo efficiënt mogelijk gehouden. Wij zoeken ter aanvulling op het huidige team in het Westland een Accountmanager Nederlandse retail.

De functie
Als Accountmanager beheer je het account in de breedste zin van het woord. Hiervoor heb je regelmatig overleg met de klant en spar je ook met kwekers, leveranciers van verpakkingen en de interne organisatie om het beste voor je klant uit de markt te halen. Het is een groeifunctie, waarbij niet verwacht wordt dat je in een keer alle facetten beheerst, maar het wel leuk vindt om er je verder in te ontwikkelen.

Functie eisen
– Je beschikt over HBO denkniveau
– Je bent accuraat en zelfstandig
– Je beschikt over cijfermatig inzicht en Excel heeft voor jou geen geheimen – Affiniteit met bloemen is een pré

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een dynamische werkomgeving in een enthousiast en klein team. Het salaris is marktconform.

Geïnteresseerd?
Reageer en stuur je reactie naar Goos Bartels. Wil je meer weten over deze vacature? Neem contact op met Goos, tel. 06 1552 9042 of mail naar goos@lutgohr.nl

Lutgo HR
Ook de invulling van deze functie wordt gedaan door Lutgo HR, sterk in werving en selectie, loopbaanondersteuning en persoonlijke ontwikkeling in AGF, sierteelt en food wereldwijd. Lutgo HR is er voor iedereen; voor kandidaten die nieuw zijn op de arbeidsmarkt of juist weer een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Lutgo HR zorgt voor de perfecte match met bedrijven die de beste man of vrouw willen hebben.

T: 0297-255570
E: info@LutgoHR.nl
W: www.lutgohr.nl

Lees vorig bericht

Werken bij Tennis Aalsmeer

Lees volgend bericht

MJK Advies zoekt assistent-accountant


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *