Timo Rijsterborgh: van voetbalpassie tot personeelsmatch

Timo (tweede van rechts) en enkele teamleden (Foto: Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Timo Rijsterborgh, eigenaar van Werkspirit Recruitment en uitzendbureau Nieuwe Krachten.

Timo is getrouwd, heeft twee dochters en al ruim twintig jaar een vaste kracht bij de zaterdagvoetballers van Aalsmeer. Na jarenlang vaste kracht bij het eerste van VV Aalsmeer, geniet hij momenteel van de wedstrijden bij het team 35+ van FC Aalsmeer. “Ik houd van sporten en ben graag omringd door familie en vrienden. Mijn schoonvader heeft een bierbrouwerij en mijn vrouw is vinoloog, dus is er bij ons altijd wel iets te vieren,” aldus Timo.

Kwetsbare inwoners
Nadat Timo een aantal jaren had gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling was het voor hem tijd om de stap naar het ondernemerschap te maken. “In 2011 richtte ik Werkspirit personeelsbemiddeling op. In het begin verhuurde ik mezelf vooral aan gemeenten om kwetsbare inwoners te bemiddelen naar werk. Door een proactieve, effectieve en persoonlijke aanpak is mijn bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig contractpartner van een aantal gemeenten en het UWV. We behalen hele mooie resultaten waarbij we de inwoners een nieuw toekomstperspectief geven.”

Daarna is Timo het uitzendbureau Nieuwe Krachten begonnen. “Omdat we ons meer willen focussen op de hulpvragen van de ondernemers. Wij leveren personeelsdiensten op maat. We kijken naar de bedrijfscultuur, personeelsbehoefte en toekomstplannen om tot een passende match te komen. We blinken uit in het bemiddelen van nieuwe krachten naar MKB-bedrijven die opereren binnen de sectoren logistiek, proces- maakindustrie, techniek, transport of facilitaire dienstverlening,” aldus Timo die zo elke maand tientallen talenten zegt te helpen aan een uitdagende en nieuwe baan op basis van een uitzend- of detacheringsovereenkomst.

Gefundeerde samenwerking
Het team bestaande uit tien ervaren en gedreven professionals voegt volgens Timo waarde toe door op kleine schaal te opereren en persoonlijke benaderingen te hanteren. “Dit zorgt ervoor dat wij onze relaties en kandidaten goed leren kennen, zodat er gefundeerde samenwerkingen ontstaan. We staan voor flexibiliteit, duidelijke communicatie en opvolging geven aan en het nakomen van gemaakte afspraken. Onze nieuwe krachten ervaren goed werkgeverschap met korte lijnen en een eenduidige en transparante werkwijze.”

Altijd in beweging
Doordat de arbeidsmarkt altijd in beweging is kent de uitzendbranche talloze uitdagingen waarvan de arbeidsmarktkrapte, de aangescherpte wet- en regelgeving door de overheid en de digitalisering de meest bekende zijn. “Ondanks die krapte weten wij altijd wel passende kandidaten te vinden en mooie matches te maken. Ons succes gaat veelal gepaard met het creëren van de juiste mindset van zowel de kandidaat als de ondernemer.”

Warm hart
Wij zijn lid geworden van de Businessclub omdat wij de voetbalclub een warm hart toedragen en ons bedrijvennetwerk willen vergroten. Ons bedrijf opereert lokaal en we willen graag een standvastige schakel zijn van een aantal lokale ondernemers op het gebied van personeelsdiensten.

Werkspirit
Arthur van Schendellaan 59
1422LB Uithoorn
038 -8880068
nieuwekrachten@werkspirit.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel