The Beach opent Halloweendrive

Door: Arjen Vos. Je kunt als horeca-onderneming tijdens de coronacrisis bij de pakken gaan neerzitten, je kunt ook alle registers open trekken en iets origineels bedenken. Met het Halloween-weekend voor de deur, koos The Beach voor dat laatste. Wie hier vandaag en morgen eten bestelt, kan dat op een wel heel speciale manier ophalen.

Je moet niet over een al te zwakke maag beschikken als je deze dagen besluit de koks van The Beach het eten te laten verzorgen. Van het afhaalmoment wordt namelijk een spannend uitje gemaakt. De vrijstaande hal nummer 3 is omgetoverd tot een Halloweendrive waar de gasten bij het ophalen van hun diner getrakteerd worden op een paar zenuwslopende momenten. “We hebben besloten er maar een feestje van te maken,” zegt organisator Lisette van der Bent. “Tijdens de eerste lockdown hebben we niks gedaan aan afhalen en bezorgen maar nu wilden we iets bijzonders doen. Zo hebben we een overdekte afhaalstraat bedacht die zeven dagen in de week van 17:00 tot 20:00 uur open is. Normaal rijd je onder een sterrenhemel door maar speciaal voor Halloween hebben we er een griezelthema aan gegeven. Compleet met acteurs die gekkigheid uithalen.”

Hoewel het horecagedeelte van The Beach gesloten is, mag er nog wel gesport worden in The Beach. Al is dat ook niet hetzelfde als voorheen. Lisette: “Het is toegestaan om maximaal twee tegen twee te spelen maar daar moet je wel een geoefende beachsporter voor zijn. Gelukkig zitten we qua trainingen ook wel weer vol maar het is best een uitdaging hoe we de komende tijd door moeten komen. Met alleen die 2500 euro extra steun gaan we het niet redden.”

Alvast vooruitkijkend naar kerst hoopt Lisette dat er misschien meer mogelijk is en dat ze ook weer gasten in het restaurant kunnen verwelkomen. “Hoe dan ook zijn we van plan om rond kerst een leuke drive-inn te organiseren. We willen de mensen toch blijven verrassen.”

Foto en film The Beach

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel