Spoed Isolatie: ‘Verduurzamen kan efficiënter’

Het team van Spoedisolatie (Foto: pr)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Niek de Jong, medeoprichter van Spoed Isolatie BV.

Spoedisolatie BV zet zich volgens Niek de Jong niet alleen in voor het leveren van topkwaliteit isolatieservices maar ook om het beste advies te geven. “Ons team staat altijd voor je klaar, of het nu op afstand of bij jou op locatie is. Wij zorgen ervoor dat eventuele problemen snel en vakkundig worden opgelost, zodat je kunt blijven genieten van jouw geïsoleerde woning of pand. Ons doel is niet alleen het leveren van uitstekende isolatiewerkzaamheden, maar ook het vrijblijvend advies geven, zodat je altijd kunt rekenen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze services. Transparant, snel en integer is hoe anderen ons omschrijven.”

De oprichters van Spoed Isolatie BV zijn jonge hardwerkende vakspecialisten. Rover, Beau, Tom en Niek zijn divers opgeleid maar hebben dezelfde droom voor ogen: Nederland verduurzamen door zoveel mogelijk woningen vakkundig te isoleren.

Transparante werkwijze
“Na jaren ervaring op doen en kennis te vergaren in het vakgebied zijn wij tot de conclusie gekomen dat verduurzamen efficiënter kan. Dankzij onze logistieke software werken wij sneller en voordeliger, zodat de klant meteen kan besparen. Dankzij onze transparante en efficiënte werkwijze kunnen wij het afgesproken succes bereiken zonder problemen uit de weg te gaan. Dit zorgt ervoor dat de klant bij ons altijd op maatwerk kan rekenen.”

De diensten die worden aangeboden zijn: dakisolatie, bodem isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, PIF-Isolatie.

“Wij zijn de lokale expert in dak-, bodem-, vloer- en spouwmuurisolatie voor zowel particuliere als zakelijke klanten die graag een woning of bedrijfspand op een duurzame en snelle manier geïsoleerd willen hebben. Wij bieden een totaaloplossing voor isolatie, waarmee we bijdragen aan een perfect binnenklimaat en een lagere energierekening.”

Niek en zijn team helpen ook met de aanvraag van subsidie voor isloatie:spoedisolatiebv.nl/isde-subsidie

Spoed Isolatie noemt zichzelf onderscheidend vanwege:

  • Persoonlijke Benadering: Bij ons staat de klant centraal. We bieden een persoonlijke benadering die aansluit bij uw behoeften en verwachtingen.
  • Efficiënte Service: We begrijpen het belang van tijd. Daarom zorgen we voor een snelle en efficiënte service, zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Innovatie: Spoedisolatie BV blijft vooroplopen in innovatie. We omarmen nieuwe technologieën en methoden om u de beste oplossingen te bieden.

Dat het lidmaatschap met de Businessclub van FC Aalsmeer  is aangegaan is niet zonder reden. “We geloven in samenwerking en lokale betrokkenheid. Als lid van de Businessclub krijgen we de kans om ons netwerk uit te breiden en onze steun te tonen aan de lokale gemeenschap. Het brede en gevarieerde leden bestand biedt daarnaast een platform voor het delen van kennis en ervaringen.”

Spoedisolatie
Veilmeesterweg 32
1187 ZW Amstelveen (geen bezoek adres)
Telefoon: 085-0805383
Mail:info@spoedisolatiebv.nl
spoedisolatiebv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin