Sluit in 2023 voordelig internet en tv-abonnement af

(Foto Stock)

Nieuw jaar, nieuwe financiën. Hoog tijd om eens in te zoomen op zaken waarop je kunt besparen. Goed nieuws, want de kans is groot dat je nog wel wat voordeliger uit kunt komen op je internet en tv-abonnement, dit zonder in te leveren op snelheid en aanbod. We vertellen je hieronder hoe jij dat voordeel in de wacht sleept.

Nieuw contract voor welkomstkorting
Korting pakken begint bij het overstappen naar een andere aanbieder. Geen aanbieder specifiek, maar simpelweg een ander dan waar je nu zit. Dat komt omdat providers er alles aan doen om jou binnen te halen als nieuwe klant, waardoor ze je gigantische welkomstkorting bieden die oploopt tot wel €30,= in de maand. Je kunt zelf heel eenvoudig aanbiedingen en korting vergelijken via ProviderCheck.nl. Zij vergelijken tal van aanbieders en vertellen je aan de hand van de postcodecheck de aantrekkelijkste deals op jouw adres in Aalsmeer. Check zelf hoeveel jij kunt besparen door een nieuw contract af te sluiten.

Wanneer overstappen
In vrijwel alle gevallen is de welkomstkorting zo hoog dat je altijd voordeliger uit bent door over te stappen in plaats van bij je huidige aanbieder blijven. Voorwaarde is uiteraard wel dat jij niet gebonden zit aan een contract. Loopt jouw vaste contract bijvoorbeeld over een paar maanden af, dan kun je er dan voor kiezen om over te stappen. Je kunt overigens nu al wel vast vergelijken en een nieuw contract afsluiten dat pas over een tijdje ingaat. Heb je een goede deal gemaakt? Zet de afloopdatum van je nieuwe contract ook alvast op de kalender, want dan kun je tegen die tijd opnieuw welkomstkorting pakken.

Voordeel op televisie
We hadden het hierboven over besparen op internet, maar als je graag televisie kijkt dan kun je ook direct internet en tv vergelijken. Zo kies je voor een combi-abonnement, waarbij de korting relatief gezien hoger oploopt. Je ontvangt ook nog geregeld gratis extra’s. Hierbij kun je denken aan een gratis tv of smartwatch cadeau, alsook abonnementen op streamingsdiensten die inbegrepen zitten bij je tv-abonnement. Voorbeelden van gratis diensten zijn Canal+ Films & Series, Filmbox, F1 TV, Viaplay, ESPN en Film1. Check ook even of bijvoorbeeld gratis opnemen, pauzeren en TV Gemist in je pakket zitten. Zo kun je altijd alles terugkijken wat je maar wilt.

Goedkoper smartphone abonnement
Wil je dan ook nog besparen om je mobiele abonnement? Ook dat behoort tot de mogelijkheden en het heeft te maken met je internet abonnement! Als je die namelijk bij dezelfde of gekoppelde provider afsluit, dan ontvang je gratis data en/of korting op je mobiele abonnement. Zo krijg je bij Ziggo (Vodafone) bijvoorbeeld dubbele data en tot €7,50 korting. KPN biedt je dubbele data bij een KPN, Telfort of Simyo abonnement. Bij Youfone krijg je tot 20 GB gratis data per maand en bij Budget Alles-in-1 krijg je tot €17,50 voordeel als je naast internet ook energie en mobiel afsluit. We hopen dat je veel hebt gehad aan deze bespaartips en wensen je veel succes met geld besparen.

(Partnerbijdrage)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin