Slijterij Mitra Van Schaik (her)opent op Raadhuisplein

Een grote ballonnenpoort voor de deur maakte dit weekend duidelijk dat er iets feestelijks aan de hand was bij de slijterij op het Raadhuisplein. Hier ging de vernieuwde winkel van slijterij Mitra Van Schaik voor de eerste maal open. Klanten zijn vol bewondering over de ruimte, de presentatie en het uitgebreide assortiment.
 
Een begin van iets nieuws betekent tegelijk het afscheid van iets wat geweest is. De slijterij aan de Dorpsstraat, decennia lang bekend onder de naam Kommer Baarse maar de laatste drie jaren als de winkel van Wilfred Van Schaik, is vorige week definitief gesloten. Van Schaik gaat nu samen verder met Jan van der Veen, het gezicht van Mitra en voorheen Vini France in de Zijdstraat. Jan zal als filiaalmanager het gezicht van de winkel zijn, Wilfred als eigenaar op de achtergrond.
 
Familiebedrijf
Beide mannen kunnen bogen op een enorme berg ervaring en kennis wat betreft de verkoop van drank. Van der Veen werkt al meer dan 30 jaar als ondernemer in deze branche, en ook Van Schaik weet van wanten. Hij groeide immers op in het familiebedrijf wat zijn oorsprong kent in Montfoort. Van Schaik is als Whiskyspecialist vast van plan om proeverijen rondom deze gouden drank te gaan organiseren. Van Schaik heeft naast Aalsmeer en Montfoort ook nog filialen in De Meern, Vianen, Maarssen en Nieuwegein.
 
Geen gesjouw
De vernieuwde winkel op het Raadhuisplein lijkt in niets meer op de winkel zoals die er enkele weken geleden nog uitzag. Hij is groter, ruimer en overzichtelijker dan voorheen. Dankzij het creatief puzzelen met de indeling, lijkt het of de winkel twee maal zo groot is. Brede paden maken het plezierig winkelen voor de klant. Waar de mannen zelf erg blij mee zijn is de mogelijkheid voor de klant om via de achterzijde grotere bestellingen af te halen en in te laden. Dat scheelt een hoop gesjouw.
 
Om klanten te laten profiteren van de heropening heeft Mitra Van Schaik deze week een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Zie de advertentie onder dit artikel voor details.

Foto's Trudie Plomp

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin