‘Slag om Aalsmeer’ zoekt deelnemers

Voor de vierde keer in successie organiseren de twee plaatselijke Lionsclubs het bedrijvenspel ‘De Slag om Aalsmeer’. Woensdag 13 november vindt het spel plaats in de kantine van OZ Export op VBA Zuid. Er is nog ruimte voor enkele teams. De opbrengst is voor het goede doel.

Bij dit avondvullende bedrijvenspel ligt de nadruk op samenwerking, kennis en gezelligheid. De ‘Slag om Aalsmeer’ wordt gespeeld door 25 teams bestaande uit vijf personen die samengesteld kunnen zijn uit medewerkers van bedrijven, verenigingen en organisaties. Het is ook mogelijk dat bedrijven gasten trakteren op een geheel verzorgde avond waarbij voldoende gelegenheid is voor ontmoeting tijdens de borrel, het buffet of na afloop. 

Het bedrijvenspel zelf vergt volgens de organisatie de nodige concentratie: iedere vier minuten luidt de bel voor een nieuwe vraag. In totaal zijn er twintig vragen te beantwoorden op allerlei gebied waarbij ook specifiek Aalsmeerse. Voor het best presterende team ligt de wisseltrofee klaar en wacht er eeuwige roem.

‘De Upside van Down’
Aan de avond is altijd een goed doel gekoppeld. Dit jaar gaat de opbrengst naar DownTownOphelia, de organisatie die zich sterk maakt voor mensen met Down syndroom op de arbeidsmarkt. Mark Haayema vertelt tijdens de avond over zijn passie voor kinderen met Down. Hij is ambassadeur van ‘De Upside van Down’, een stichting die zich inzet voor een positieve kijk op deze kinderen.

De kosten per team bedragen 555 euro. Er zijn nog een paar tafels beschikbaar. Voor meer informatie en inschrijfformulier, kijk op: slagomaalsmeer.nl, mail naar Quinten Bunschoten: deslagomaalsmeer@gmail.com of bel 06-52078646.

Tekstbewerking Arjen Vos

Foto: het winnende team van vorig jaar Renault Nieuwendijk met de trofee en de 'eeuwige roem'. (Foto 'Slag Om Aalsmeer')

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin