Sint shopt bij Bruna

(Advertorial) Met de komst van de nieuwe eigenaren is er een frisse wind gaan waaien in de Bruna. De winkel is anders ingericht wat resulteert in een meer ruimtelijke beleving en een aangepast assortiment. Carla Benjamins, het nieuwe gezicht in Aalsmeer en verantwoordelijk voor de winkel, speelt daarbij handig in op de verdwenen Intertoyswinkel in de Zijdstraat.

“We hebben een flinke voorraad speelgoed ingeslagen waarmee we sinterklaas op ideeën brengen. Maar ook hebben we een uitgebreid assortiment van Topmodel. Een uiterst populair product vooral voor jonge meiden,” aldus Carla. Interessant is volgens haar ook de stelling met Stabilo pennen en stiften.

Het is duidelijk dat hier voor sinterklaas genoeg te kiezen valt. Zowel om de schoenen te vullen als straks voor pakjesavond.

Voor wie de deur niet uit wil; er kan ook on-line bij Bruna worden geshopt. Via bruna.nl of door op onderstaande advertentie te klikken, is het hele assortiment te bekijken en te bestellen. Desgewenst kan het afgehaald worden in de winkel.

Foto Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin