Sim only, abonnement zonder telefoon

(Foto Pxl)

Je abonnement loop af, maar je telefoon is nog in een goede staat. Je provider geeft aan dat je weer wilt vernieuwen, maar eigenlijk wil je dat helemaal niet. Wat te doen? Simpel! Sim only biedt een abonnement waar je maandelijks betaalt voor je data, minuten en sms-berichten. Je hoeft niet per se weer een nieuwe telefoon te kiezen, wat je maandelijkse kosten aanzienlijk vermindert. In dit artikel zullen adviezen worden gegeven worden zodat jij de goedkoopste Sim only deal vindt die overeenkomt met jouw wensen.

Verschillende soorten abonnementen
Het eerste wat je te weten moet komen, wat je maandelijks gebruikt aan data, minuten en sms-berichten. Dit kun je te weten komen door bij je oude abonnement te bekijken wat je maandelijks verbruik is. Dit wordt soms in een app weergegeven, maar staat vaak ook op de facturen. Je kunt bij Sim only abonnementen kiezen uit verschillende soorten types: veel data en weinig minuten/berichten, weinig data en weinig minuten/berichten en als je een grote verbruiker bent, unlimited minuten en data. Je Sim only vergelijken is dus belangrijk, om te voorkomen dat je te veel betaalt of maandelijks moet bijkopen.

Wie biedt Sim only aan?
Er zijn veel verschillende aanbieders, ook wel providers, die Sim only aanbieden. Als je van tevoren al een voorkeur hebt voor een provider, kan je gemakkelijk naar hun site en die kunnen je helpen bij je keuze. Wanneer je nog geen voorkeur hebt is het handig om vergelijkingssites te bezoeken. Vergelijkingssites bieden in één opslag de voor- en nadelen van de verschillende providers. Je zult met behulp van de vergelijking het goedkoopste sim only abonnement vinden die past bij jouw wensen.

Waar je op moet letten
Wat nog belangrijk is om te weten bij het afsluiten van je Sim only is dat je een abonnement afsluit voor een bepaalde periode. Dit kan maandelijks, jaarlijks en twee jarig zijn. Let hier goed op, om verrassingen te voorkomen. Tweede punt waar je op moet letten is het feit dat je vaak aansluitkosten betaalt als je naar een nieuwe provider gaat. Ten slotte is het mogelijk om je nummer te behouden, als je dit wilt moet je dit aangeven. Dit is niet altijd automatisch ingevuld, dus let er op.

Tekst: overstappen.nl

Lees vorig bericht

Dorpsstraat afgesloten voor snelverkeer tijdens renovatie Barendebrug

Lees volgend bericht

Bijpraten over Corona op Radio Aalsmeer


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *