RS Jachttechniek zoekt medewerkers

(Advertorial) Al meer dan 30 jaar is RS Jachttechniek een begrip voor watersporters. De firma heeft alles in huis om het ‘de pleziervaart’ naar de zin te maken. Met de verhuizing vorig jaar februari van de Uiterweg naar de Zwarteweg werd een grote stap vooruit gezet. Het familiebedrijf is nu dringend op zoek naar versterking.

Gezocht wordt: een fulltime medewerker(ster) voor de webshop.
Functie: inpakken van web-orders, verzamelen en verzendklaar maken van artikelen. Maar ook het uitpakken van binnengekomen artikelen en deze op de juiste plek zetten in het magazijn behoren tot de werkzaamheden. Daarnaast kan het voorkomen dat speciale bestellingen, lengtevracht, zware artikelen of vloeistoffen bezorgd moeten worden. Een rijbewijs is dus wel zo handig.

Hiernaast zijn wij op zoek naar: een medewerker(ster) voor in onze showroom.
Functie: verkoop medewerker. Dit houdt in dat je zelfstandig klanten informeert en adviseert, de telefoon aanneemt en de voorraden in de winkel netjes en op peil houdt. Ervaring in de detailhandel of de watersport zou heel fijn zijn. Werktijden: maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00. Uren zijn bespreekbaar maar minimaal acht werkuren per week is wel een vereiste.

Interesse? Reacties naar: Jan de Rooij, info@rs-jachttechniek.nl, 06 53713159

RS Jachttechniek
Zwarteweg 133
1431VL Aalsmeer
0297 369 596
www.rs-jachttechniek.nl

 

Lees vorig bericht

Halloween Walk ‘overweldigend’

Lees volgend bericht

College maakt excuses voor verkeersproblemen


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *