Pompoenen speuren bij Centrumwinkeliers

Door: redactie. Vanaf zaterdag 24 oktober kunnen kinderen weer op zoek gaan naar pompoenen in Aalsmeer Centrum. Het is inmiddels een traditie van het Ondernemersfonds Meer Aalsmeer dat in de herfst een pompoenenspeurtocht georganiseerd wordt, al krijgen de kinderen in tegenstelling tot eerdere jaren nu een week de tijd om te speuren.

De pompoenen met daarop een letter zijn in vijftien etalages vinden tot en met zaterdag 31 oktober. Verzamel alle letters en maak daar een woord/zin van. Tip: start in de Stationsweg en wandel richting de Zijdstraat. Vergeet dan ook het Raadhuisplein, het Molenplein en een stukje Dorpsstraat niet. Mogelijk liggen daar ook nog pompoenen. Alle letters gevonden? Weet je het woord en ben je niet ouder dan dertien jaar? Mail je antwoord dan naar info@meeraalsmeer.nl.

Toegangskaarten Efteling winnen
Uit alle goede antwoorden worden tien winnaars getrokken op maandagmiddag 2 november. De hoofdprijs: vier toegangskaarten voor de Winter Efteling. Maar ook de andere prijzen, afkomstig van ondernemers uit Aalsmeer Centrum, zijn de moeite waard om te winnen. Zo kun je met vier personen pannenkoeken gaan eten bij het Wapen van Aalsmeer (nadat ze weer open mogen), een kledingcheque van Shoeby winnen of een sieraad van Sparnaaij Juweliers, een boekenbon van het Boekhuis, een cadeaubon van Bruna Aalsmeer, een Tony Chocolonely pakket van de Wereldwinkel, een lekker taartje van Vooges of een cadeaubon van Jips Winkeltje. En je maakt ook kans op een verwenmomentje in de stoel bij Iris & Iris met een speciale kinderbehandeling.

Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen kinderen tot achttien jaar nog meer winnen. Vanaf zondag 1 november kunnen ze hun gekste, engste of mooiste Halloween-foto insturen. Daarover volgende week meer.

Foto Meer Aalsmeer

Lees vorig bericht

JIJ & IK Cadeauwinkel weg uit Ophelialaan

Lees volgend bericht

Lijnen open voor inrichting rotonde Zwarteweg


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *