Pompoenen centraal in centrum

Door: redactie. Pompoenen geven zaterdag 30 oktober weer kleur aan de winkelstraten van Aalsmeer Centrum. Vanaf het middaguur is er zowel voor kinderen als volwassenen van alles te beleven met de ronde oranje vrucht als stralend middelpunt.

Slager Ron Steen met medewerkers

Op het Molenplein kunnen kinderen pompoenen uithollen en versieren, er is een springkussen en er wordt geschminkt. Kinderen die verkleed zijn mogen gratis op de foto bij Fotowinkel Aalsmeer. Slagerij Steen trakteert op pompoensoep en door de straten loopt een ‘Dracula’-orkestje. Ook worden er kleine cadeautjes uitgedeeld.

Efteling
Het hoogtepunt voor kinderen is de inmiddels traditionele pompoenenspeurtocht. Kinderen kunnen speuren naar pompoenen met daarop een letter die samen een zinnetje maken. De pompoenen liggen vanaf maandag 25 oktober al in de etalages. Tijdens het Halloween-feestje kunnen de oplossingen tussen 12.00 en 15.30 uur ingeleverd worden op het Molenplein. Om 16.00 uur worden de winnaars getrokken. Onder de prijzen zijn onder meer pannenkoeken eten met vier personen en vier kaartjes voor de Efteling.

Foto’s archief AV/Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin