Philippo Keukens bewijst zijn meerwaarde

Damian Hegeman (Foto Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Damien Hegeman, mede-eigenaar van Philippo Keukens.

Door: Hans van der Linden. Philippo Keukens ontwerpt toonaangevende keukens en ontwikkelt originele keukenconcepten, wijnbars en wandmeubels. Philippo Keukens heeft ruim 50 jaar ervaring met het ontwerpen en inrichten van keukens. De keukenconcepten van Philippo Keukens zijn altijd optimaal afgestemd op de wensen van de klant en vormt als het ware ‘de spiegel van de opdrachtgever’.

Keukens van A tot Z
Philippo Keukens ontzorgt u van A tot Z bij het keuken traject van uw woning of bedrijf. Hierbij valt te denken aan het weghalen van de oude keuken, het omleggen van leidingen, het aanbrengen van elektriciteitsvoorzieningen, het afwerken van de muren en het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken. Doordat u met Philippo Keukens korte en directe communicatie heeft, zorgen zij altijd voor creatieve oplossingen en wordt er prijsbewust gewerkt.

Familie Business
Damien is geboren in Aalsmeer en woonachtig in Almere en heeft de HBO-SBRM gevolgd. Tijdens zijn studie is Damien in de ‘familie business’ van de keukens terecht gekomen, omdat hij tijdens de vakanties en later als parttime medewerker al bij Philippo keukens werkzaam was. In 1971 is de opa van Damien in Amstelveen met Phillipo keukens begonnen. In eerste instantie een keukenzaak aan huis en later toen het bedrijf begon te groeien, gevestigd op het industrieterrein aan de Kuiperij in Amstelveen. Inmiddels is Philippo keukens al weer jaren gevestigd op de Aalsmeerderweg 83 in Aalsmeer. Damien geeft aan altijd al geïnteresseerd te zijn geweest in het ondernemerschap, maar dat pas tijdens zijn parttime werkzaamheden voor zijn grootvader ‘de vonk’ voor de keuken business is overgeslagen.

Generatie op generatie
“Het leuke aan dit vak,” zoals Damien zelf aangeeft, “is dat ik voor de intake bij mensen thuis of op de zaak altijd een persoonlijk verhaal hoor waarom mensen op zoek zijn naar een nieuwe keuken. Hier krijg ik erg veel energie van en aan de hand van dit persoonlijke verhaal gaan wij samen met de opdrachtgever aan de slag.” Zijn passie en die van Phillippo keukens is om met het persoonlijke verhaal aan de slag te gaan en alle wensen en behoeften die er zijn te vertalen in een passend voorstel. Creativiteit, onderscheidend, kwaliteit, maatwerk en prijsbewust zijn kernwoorden bij Philippo keukens. Mooi om te melden is dat er sinds het bestaan van Philippo keukens een familie is waar Damiens opa destijds een keuken heeft geleverd aan de moeder en grootmoeder en Damien inmiddels een keuken heeft geleverd aan de kinderen/ kleinkinderen van beiden. “Prachtig toch,” geeft Damien aan, “daar doen we het voor!” Naast consumenten levert Philippo keukens aan vastgoedbedrijven en aannemers voor bijvoorbeeld projecten.

Geen prijsvechter
Philippo levert alleen eerste klas kwaliteit keukens, voor een scherpe prijs en bij Philippo keukens hoeft u geen aanbetaling te doen. “Uiteraard zijn er ook uitdagingen,” zo geeft Damien zelf aan, “zo is er op dit moment en dan met name voor de inbouwapparatuur een langere levertijd. Deze was altijd rond de zes weken en is inmiddels rond de negen weken.” Een andere uitdaging zijn volgens hem de zogenaamde prijsvechters in de markt, die hoge kortingen geven en ‘als je nu beslist’ een mooi voorstel doen. “Philippo keukens werkt niet op die manier en zetten de klant niet onder druk. Een keuken kopen doe je tenslotte niet iedere dag, is maatwerk en mensen moeten jaren plezier van hun nieuwe keuken hebben,” aldus Damien. Soms is Philippo keukens weken ‘in de weer’ met een bepaalde klant, past het voorstel nog een keer aan en rekent opnieuw. “Dat hoort nu eenmaal bij het vak,” geeft hij aan.

BusinessClub FC Aalsmeer
Phillippo keukens is een Aalsmeers bedrijf, heeft veel Aalsmeerse klanten en daar hoort nu eenmaal ook iets terug doen voor de gemeenschap bij. Verder geeft Damien aan dat er al een jarenlange binding is met FC Aalsmeer vanuit de tijd van de oprichting van het bedrijf in 1971. Al was het toen nog VV Aalsmeer.

Het motto van Damien is: ‘Alles wat aandacht krijgt groeit’. Daarmee wil hij zeggen: wees bewust van je omgeving en heb ook oog voor wat er om je heen gebeurt!

Philippo keukens
Aalsmeerderweg 83
1432 CH, Aalsmeer
W: www.philippo.nl
T: 0297-361606
E: info@philippo.nl

Openingstijden dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uurOok lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin