Ook ZZP’ers bij Onderneming van het Jaarverkiezing

Felicitaties voor de winnaar in 2018: Stieva Metaalgroep (foto archief AV)

De inschrijving voor de Verkiezing Onderneming van Jaar is van start gegaan. Er is dit jaar een vierde categorie toegevoegd. Naast MKB klein (tot 25 personen), MKB groot (boven 25 personen) en starters is er dit jaar ook een verkiezing voor de beste Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP-er). Nomineren kan tot 15 mei, de bekendmaking vindt eind dit jaar plaats.

Met meer dan 3000 bedrijven in onze gemeente heeft Aalsmeer de hoogste ondernemingsdichtheid van het land. Aalsmeer profileert zich vooral met logistiek, scheepsbouw, kennis en innovatie, bloementeelt en toerisme.

Wethouder Economische Zaken Robert van Rijn zegt met deze verkiezing plaatselijke ondernemingen te willen stimuleren zich te presenteren op het gebied van duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap. “Naast de positieve impuls die de verkiezing geeft aan Aalsmeer is het vooral bedoeld als waardering voor alle ondernemingen binnen de gemeente,” aldus Van Rijn.

Op donderdag 24 september wordt in De Oude Veiling een voorronde gehouden waarbij de finalisten bekend worden gemaakt. Op 6 november volgt de feestelijke finale-avond.

Weet u, of kent u een ondernemer die voor deze titel in aanmerking komt? Nomineer het bedrijf dan via de website van Ondernemend Aalsmeer: ondernemendaalsmeer.nl. Hier staan ook alle criteria om een bedrijf te nomineren.

De initiatiefnemers voor dit project zijn Ondernemend Aalsmeer en Gemeente Aalsmeer.

Tekst gemeente Aalsmeer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel