Ontdek de ‘gouden handen’ van Aletta bij Heartcentre Aalsmeer

Aletta van Oostveen (foto pr)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Aletta van Oostveen, directeur-eigenaar van Praktijk Heartcentre Aalsmeer.

‘Ik help jou van spierspanning, problemen en fobieën af met massage, coaching, hypnotherapie en privéles yoga/pilates.’

Aletta kwam in 2002 voor het werk (toen nog secretaresse van de wethouders) in Aalsmeer-Oost wonen. Als geboren Amsterdamse was het ‘Aalsmeerse’ wel even wennen voor haar, maar het gemeentehuis was een snelle leerschool. Naast het secretaressewerk gaf Aletta in die tijd groepslessen bij sportscholen.

Body en mind
Van daaruit daar is zij langzaamaan de ‘body & mind-hoek’ in gegaan. Spinning, Aerobics en andere ‘knal-lessen’ werden toen er kids kwamen vervangen door pilates en yoga. In 2015 opende Aletta haar eigen yoga- en pilatesstudio in The Beach (YogAletta). In de studio heeft zij vervolgens veel opleidingen en cursussen gefaciliteerd, maar ook gevolgd. Ook massagecursussen: Thaise massage, sportmassage, ontspanningsmassage en allerlei specialisaties. Helaas had Aletta door het runnen van de (intussen grote) yogaschool nauwelijks tijd om ook daadwerkelijk te masseren.

Crisis bleek kans
Toen in 2020, (mede door de coronacrisis) het doek viel voor de studio, opende Aletta haar massagepraktijk en volgde toen nog meer opleidingen, waaronder coaching en hypnotherapie. De crisis bleek voor haar ook een kans; Aletta vindt het namelijk fijn om 1-op-1 te werken en zij blijkt, als je de Google reviews mag geloven ‘gouden handen’ te hebben.

‘Toverknapzak’
Intussen heet Aletta’s praktijk geen YogAletta meer, maar Heartcentre. Dit omdat Aletta werkt vanuit haar hart. Aletta voelt overigens precies aan wat iemand nodig heeft qua massage, coaching, hypnotherapie of yoga-oefeningen. Gekscherend had zij haar praktijk ook wel ‘toverknapzak’ kunnen noemen. Want door het toepassen van verschillende technieken tijdens een sessie, tovert Aletta problemen of spierspanning/ knopen bij haar cliënten weg!’

Contact met ondernemers
Na 21 jaar wonen en acht jaar ondernemen in Aalsmeer, heeft Aletta een flink netwerk en clientèle opgebouwd. Het Zaai-traject van de gemeente Aalsmeer waar Aletta in 2017 aan deelnam, heeft daartoe tevens flink bijgedragen. Nu Zaai al enige tijd geleden is, mist Aletta het èchte contact met andere ondernemers. Een aantal bevriende ondernemers, en cliënten van Aletta waren aangesloten bij de Businessclub van FC Aalsmeer. Na op uitnodiging een keer mee te zijn gegaan naar één van de periodieke door de Businessclub georganiseerde ‘Meer voor ondernemers’ thema-avonden, is Aletta enthousiast geworden en heeft zij zich inmiddels met haar praktijk bij de Businessclub aangesloten.

Praktijk Heartcentre
Hornweg 7 Aalsmeer
Alleen op afspraak (via heartcentre.nl)
linkedin.com/in/alettavanoostveen/
facebook.com/Heartcentre.nl/
instagram.com/heartcentre.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin