‘Ons doel: mensen helpen met hun administratie’

Ella Arendt en Wiktoria Kostyra (Foto pr)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Deze keer de beurt aan Ella Arendt en Wiktoria Kostyra, directeur/eigenaren van het aan de Zwarteweg gevestigde bedrijf Arendt & Kostyra Administratie. “Dankzij ons wordt er tijd en geld bespaard waardoor jij je kunt richten op waar je goed in bent: ondernemen.”

Kantoor Arendt Administratiekantoor is in 2014 opgericht door Elzbieta (Ella) Arendt. Door de jaren heen heeft Accountantskantoor Arendt haar positie op de regionale markt opgebouwd. “Het feit dat wij helpen en niet oordelen, zorgt ervoor dat onze cliënten graag terugkomen om gebruik te blijven maken van onze administratieve diensten,” aldus Ella Arendt.

In 2016 kwam Wiktoria Kostyra het team van Arendt Administratie versterken. “Dankzij Wiktoria hebben wij de spreekuren optimaal kunnen aanpassen en ons administratieve dienstenpakket kunnen uitbreiden. Vanuit onze gedeelde passie voor kantoorwerk is in juni 2021 ons bedrijf Arendt & Kostyra Administratie opgericht.

Nadat Ella haar middelbare school in Polen had afgerond, ging ze in Nederland werken en begon meteen de Nederlandse taal te leren. “Ik heb de taalcursus afgerond en privélessen gevolgd. Ik ben altijd een ambitieus en ondernemend persoon geweest. Ik heb nieuwe vaardigheden opgedaan bij bedrijven waar ik werkte zoals leasemaatschappijen en administratiekantoren. Zij hebben mij geleerd hoe je alledaagse problemen in het dagelijks leven kunt oplossen. Mijn werk is mijn passie geworden.” Dagelijks lossen Ella en Wiktoria problemen op en helpen zij de klanten met allerlei administratieve zaken.

Beter om hulp te geven dan om hulp te vragen

Wiktoria verhuisde op haar elfde met haar ouders naar Nederland. “Het was een moeilijke tijd voor mij vanwege de taalbarrière. Mijn voornaamste doel was om zo snel mogelijk Nederlands te leren, zodat ik nieuwe vrienden kon maken en mij snel thuis kon voelen in Nederland. Ik besefte al snel dat de kennis van de Poolse en Nederlandse taal de sleutel tot succes is. Er zijn veel landgenoten in de regio Noord-Holland die hulp zoeken bij tweetalige mensen.”

Hierdoor wist Wiktoria snel wat ze in haar leven wilde gaan doen. “Mijn ambities en ontwikkelingswens zorgden ervoor dat ik mijn diploma tot Assistent Accountant- Bedrijfsadministratie versneld kon behalen.”

Beide dames houden hun vaardigheden op peil door voortdurende bijscholing.

Het werk van het kantoor is volgens Wiktoria gebaseerd op vriendschap, respect en vertrouwen. “Vanaf het begin van onze samenwerking bleek dat we één gemeenschappelijk doel hebben: mensen helpen. De combinatie van onze kennis en vaardigheden is als yin & yang. We zijn een sterk duo, waardoor wij zeer competitief zijn op de markt.”

Benadering is uniek
Tot nu toe hebben zo’n 1350 personen en bijna 60 eenmanszaken Arendt en Kostyra het vertrouwen gegeven om voor hen de administratie te regelen. “Onze individuele benadering van elke zaak, die uniek is, onze professionele ervaring en systematische verbetering van onze kwalificaties onderscheiden ons van de concurrentie.”

Voor ondernemers
Voor veel ondernemers is de administratie vaak een vervelende en tijdrovende aangelegenheid. “Wij runnen graag samen met jou, jouw bedrijf. Ons brede scala aan administratieve diensten eindigt niet alleen bij de boekhouding. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met leasemaatschappijen ten aanzien van mobiliteit en bedrijfsverzekeraars en ook bij lastige situaties staan wij je graag bij, zoals bijvoorbeeld vertalingen.”

Voor individuen
Het kantoor biedt ook dienstverlening in zaken die te maken hebben met wonen of werken in Nederland. Te denken valt aan jaarafrekeningen, verzekeringssubsidies, uitkeringen (werkloosheid, zwangerschapsuitkeringen etc.) en ziektekostenverzekering. “Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in medische vertalingen. Assisteren in het ziekenhuis als tolk is ons dagelijks werk. Ook zijn wij bekend met tolken tijdens bijvoorbeeld rechtszittingen en werken we samen met de reclasseringsambtenaar en de gemeente Aalsmeer. Voor administratieve zorg hebben wij een individueel contract met de SVB.”

Arendt en Kostyra Administratie
Zwarteweg 121 • 1431 VL Aalsmeer
Kantoortelefoonnummer: 085 210 44 41
Mobiel: 06 – 17 825 310
info@arendtadministratiekantoor.nl
aalsmeer@aekadministratie.nl
aekadministratie.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin