‘Onroerend Goed’ centraal bij Ondernemersavond

Wilco Hoogeveen van Turf (Foto Ton van Eenennaam)

(Advertorial) Op 23 juni vindt er weer een Meer voor Ondernemersavond plaats. Thema is ‘Vastgoed en Bedrijfsterreinen in Aalsmeer’. De avond wordt gehouden bij Turf Aalsmeer aan de Oosteinderweg.

Het onderwerp vastgoed ook wel ‘onroerend goed’ genoemd, wordt deze avond vanuit meerdere invalshoeken belicht. Voor dit onderwerp heeft de organiserende Businessclub FC Aalsmeer diverse experts weten vast te leggen. Bent u ondernemer dan is het voor u belangrijk om te weten of er in de toekomst voldoende ruimte beschikbaar is voor uw bedrijf. Maar ook of u uw werknemers aan u kan binden doordat ze in Aalsmeer betaalbaar kunnen blijven wonen. Verder kan beleggen in vastgoed en het facilitair beheer van vastgoed interessant zijn. Het programma ziet er als volgt uit:

19.30- 20.00 uur. Inloop met koffie of thee.
20.00- 20.15 uur. Opening en welkom namens de BusinessClub & Wilco Hoogeveen, eigenaar van Turf Aalsmeer.​ ​
20.15 – 20.35 uur. Femke van der Zanden, Gemeente Aalsmeer. Thema: Strategie werklocaties Aalsmeer.
20.35 – 20.55 uur. Tom Verlaan, Jij & Wonen. Thema: Non-profit woonconcept voor starters.
20.55-21.15 uur. Pieter van Herk, Connectinvest. Thema: Beleggen in vastgoed voor Ondernemers.
21.15-21.35 uur. Eelco Hoet van Myss. Thema: Advies, implementatie, dagelijkse regie en optimalisatie van uw vastgoed & facilitaire diensten voor uw vastgoed.
21.35 – 23.00 uur Afsluitend woord, napraten en borrel.

Turf Aalsmeer, is een unieke locatie voor bedrijfsuitjes en unieke spellen & belevingen.is te vinden op recreatiepark Oosteinder, Oosteinderweg 287 F02. Op zoek naar een bedrijfsuitje en een manier om het team beter te leren kennen en beter te leren samenwerken? De spellen ‘Gold Creek’ en ‘Fort K’ van Turf Aalsmeer zijn hiervoor zeer geschikt. Een combinatie van ontsnappen, puzzelen, samenwerken en onderlinge competitie. Een spel dat je in teams tegen elkaar speelt, waarbij samenwerken, goed communiceren en vooruitplannen essentieel is. Turf Aalsmeer is de plek voor uw bedrijfsuitje en kan diverse klantgerichte opties bieden.

Deze interessante avond wordt u aangeboden door BusinessClub FC Aalsmeer. Aanmelden is noodzakelijk want vol is vol. Toegang is gratis. Interesse? Stuur voor 21 juni aanstaande een mail naar: info@businessclubfcaalsmeer.nl (o.v.v. uw naam, aantal personenen de organisatie). Introducees zijn welkom.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin