Onderscheidend door sterke video formats

Fred Schuit (Foto Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Fred Schuit, eigenaar van het in Kudelstaart gevestigde Business Video dat B2B video content op maat verzorgt en is opgericht door ervaren professionals uit de film, journalistiek en commerciële communicatie.

Door: Hans van der Linden. Fred Schuit is woonachtig in Kudelstaart en is zijn carrière eind jaren ’80 in de media begonnen. Jarenlang heeft hij voor grote uitgevers, radio en tv-producties gewerkt. Na de periode van loondienst, heeft Fred gedurende vijftien jaar een eigen uitgeverij voor vakbladen voor de B2B sector in de telecom en IT gehad. Waarbij in 2016 de overstap is gemaakt van ‘fysieke bladen’ naar video.

Waarom BusinessVideo?
“BusinessVideo is ontstaan vanuit de gedachte, dat iedere organisatie zelf een mediabedrijf is. Onze slogan is dan ook: ‘Every company is a Media Company’. Wij zagen dat veel video’s die gemaakt werden de essentie en of de boodschap van het bedrijf niet goed weergaven, of in zijn geheel niet gericht waren op de doelgroep die bereikt moest worden. Daarnaast is sinds dat het digitale tijdperk zijn intrede heeft gedaan, het traditionele mediagebruik door professionals gedaald. De geprinte (vak) media, zijn inmiddels vervangen door online en social media.”

Door organisaties te ondersteunen met zelfgeproduceerde content, in combinatie met zogenaamde ‘inbound marketing’, heeft voor bedrijven en organisaties het belang en de rol van eigen online kanalen vergroot. Bedrijven communiceren steeds vaker hun boodschappen via eigen sociale mediakanalen en creëren op deze manier hun eigen ‘social capital’. BusinessVideo helpt bedrijven en organisaties hierbij.

Onderscheidend
Door de jarenlange ervaring en ontwikkelde formats kan Business Video bedrijven adviseren en helpen bij het bepalen of maken van een strategie. Business Video heeft naast professionele medewerkers de juiste apparatuur tegen een betaalbare prijs. Fred hierover: “Dit komt omdat wij standaard formats hebben ontwikkeld die breed inzetbaar zijn en gevuld kunnen worden. De content gemaakt door Business Video, is onderscheidend en geeft een juiste weergave van bedrijven en is altijd gericht op de doelgroep die bereikt moet worden.”

De werkwijze is uniform, maar toch ook weer maatwerk. Video’s van Business Video zijn altijd geschikt en worden geleverd in de bestandsformaten voor het medium waarop deze vertoond moet worden, zoals smartphone, laptop, maar ook de social kanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Dynamische buitenopname
Business Video produceert binnen enkele dagen een professionele B2B video die volledig gericht is op de doelgroep die bereikt moet worden. Of het nu een bedrijfspresentatie is, een event verslag of een inhoudelijk interview. Business Video levert altijd een onderscheidend beeldverhaal. Mocht de klant liever een dynamische buitenopname willen hebben van het bedrijfspand of een externe activiteit. Met hun camera drones zorgt Business Video voor professionele, verrassende en aparte beelden.

Lidmaatschap BusinessClub
Fred geeft aan dat hij al meerdere ondernemers kent die ook lid zijn van de BusinessClub, maar dat zijn lidmaatschap en specifieke dienstverlening hem kan helpen om zijn netwerk te vergroten.

Business Video
W: www.business-video.nl
T: 06-21705077
E: info@business-video.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin