Ondernemers sparren over groene doorstart in The Beach

Bedrijfsbezoek bij autoherstelbedrijf Pijnaker (Foto MVO Aalsmeer)

Door: redactie. Op maandagmiddag 5 juli is er weer een netwerkbijeenkomst van het MVO Platform Aalsmeer in The Beach. De MVO Meet & Greet’s zijn voor ondernemers een populaire gelegenheid om informeel met collega-ondernemers te sparren over de uitdagingen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Juist nu de coronapandemie onder controle lijkt en de economie weer opveert is het wellicht een goed moment om gelijk duurzaam door te starten en uitgestelde plannen uit de ijskast te halen. Wat wilde je doen maar is door corona blijven liggen? Hoe kom jij groen uit deze crisis? Waar loop je tegenaan? Wat heb je aan de oplossingen van anderen? Grijp je kans om met collega-ondernemers te sparren over jouw groene doorstart.

De middag start om 16:00 uur bij The Beach en wordt afgesloten met een barbecue in samenwerking met Nieuw Ondernemend Aalsmeer (NOA) en Aalsmeer Lokaal. De MVO Meet&Greet is gratis, aan de barbecue zijn kosten verbonden. Bedrijven en organisaties kunnen zich aanmelden op mvoplatformaalsmeer.nl.

Het MVO Platform Aalsmeer is hét netwerk van bedrijven en maatschappelijke organisaties in en rond Aalsmeer, die maatschappelijk betrokken en milieubewust willen ondernemen. Het is een ideëel platform waar ondernemers elkaar inspireren, ervaring en kennis uitwisselen en elkaar op weg helpen met duurzaam ondernemen. Zodat ze met vereende krachten kunnen werken aan vergroening van de lokale economie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin