Ondernemers Centrum niet helemaal gesloten

Door: redactie. De winkeliers in Aalsmeer-Centrum zetten in deze roerige tijden alle zeilen bij om hun zaak te redden. Dinsdagavond werd officieel bekend gemaakt dat de zogenaamde niet essentiële winkels tot zeker 9 februari hun deuren dicht moeten houden voor klanten. Ondanks deze strenge maatregelen laten de ondernemers hun hoofd niet hangen en bedenken ze van alles om hun producten aan de man te brengen.

Ze zijn bijna iedere dag in hun zaak aanwezig om hun klanten op afstand te helpen. Sociale media en websites worden hierbij op grote schaal ingezet en alle ondernemers zijn bereikbaar via de telefoon, app, mail en zelfs facetime. Ze zijn dan wel gesloten, maar toch open op een creatieve en legale manier. Sommige winkeliers wandelen zelfs met de klant digitaal door de winkel voor een nieuw kledingstuk, sieraad of cadeautje. En stappen daarna ook nog in de auto om het bij de klant thuis te bezorgen.

Iedere dag shoptegoed winnen
De ondernemers uit Aalsmeer Centrum zijn dankbaar voor die klanten die in deze tijden toch de moeite doen om lokaal te blijven kopen of eten te bestellen. Om ze te bedanken en te laten zien dat ze er nog steeds zijn voor hun klanten hebben ze weer een ludieke actie bedacht. Koop je bij één van de ondernemers die de komende tijd hun deuren nog dicht moeten houden, dan maak je dagelijks kans op een tegoedbon van 20 euro en op zaterdag kun je shoptegoed winnen van zelfs 100 euro. De actie loopt van zaterdag 16 januari tot en met zaterdag 6 februari. Deze bonnen zijn het hele jaar geldig, dus ook later nog te verzilveren.

Koop of bestel je bij de deelnemende ondernemers, dan worden je naam en telefoonnummer genoteerd, uiteraard uitsluitend als jij hier toestemming voor geeft. De winnaars worden bepaald door loting, gebeld en bekend gemaakt op de sociale mediakanalen van Meer Aalsmeer.

Deze ondernemers hebben hun deuren moeten sluiten en doen mee met de actie:
44 and More, AA Welness House, Action, Aytul Aydin Hairstyling, Bar Restaurant De Praam, Big L, Black Lining Tattoo Studio, Blokker, Boekhuis Aalsmeer, Bruna Aalsmeer, Café Bar Joppe, diEMode, Dog Star Tattoos, Eetcafé De Zwarte Ruiter, Foto De Boer, Fotowinkel Aalsmeer, Gentlemens Place, Goemans Tapijt, Golden Tailor, GSM Doc, Hema, Henrita Footwear, Hoofdzaak Kapper, Hotel Restaurant De Jonge Heertjes, Hotel Restaurant Het Wapen van Aalsmeer, Iris en Iris, Japans Restaurant Nagoya, Jill’s Boutique, Jipswinkeltje, Kapper Tom Meijer, Kapsalon Darek, Kapsalon Sendy Stingray, Kledingreparatie Aalsmeer, Kreeft en Van Wissen, Lollipopland, M&W Computer Solutions, Pasta Vino Italiaans Restaurant, Pedicurepraktijk Aalsmeer, Peperoncino, Phone House, Qnipsels, Restaurant De Halve Maen, Restaurant De Oude Veiling, Restaurant Himalaya Palace, Ristorante Il Gusto, Robel Trading, Royal Class Barbershop, Schoonheidssalon Van der Zwaard, Shoeby, Siphra’s Studio, Sparnaaij Juweliers, Stage Music Shop, Stijl & Meer, Tabakshop Kees Boomhouwer, The Nail CEO, Total Copy Service, Trendy Hair, Trouw! Bruidsmode, Van der Schilden Lingerie, Van Haren, Van Iperen Sleutelservice, Van Uffelen, Waning Tweewielers en Wereldwinkel Aalsmeer.

Meer informatie is te vinden op www.meeraalsmeer.nl.

(Foto’s Meer Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel