Nominatie voor Aalsmeerse filmmakers

Door: redactie. Het jonge en deels Aalsmeerse team van International Video Company werd vorige week verrast door het bericht dat hun promotiefilm ‘Lieve Opa en Oma’ is genomineerd voor een Groene Reiger. De verkiezing van bedrijfsfilms is onderdeel van De Avond van de Opdrachtfilm 2021. De film van IVC doet mee in de categorie ‘De Jonge Maker’. De uitreiking zou maandag 15 november plaatsvinden maar vanwege verscherpte coronamaatregelen is deze verschoven naar 22 maart 2022.

Begin dit jaar ontstond het idee om Valentijnsdag in te zetten, als onderwerp voor een promotiefilm van het logistieke dienstverleningsbedrijf Boekuwzending.com. “Door de beperkingen van de Corona-epidemie, hadden we juist de behoefte om te denken in mogelijkheden. Het motto van onze opdrachtgever is: ‘Wij bezorgen iedere dag de grootste glimlach!’ Met de video ‘Lieve Opa en Oma’ hebben we dit motto een extra dimensie meegegeven,” legt producent Rutger Brussen uit,  “niet door een standaard verhaallijn, van twee geliefden, maar door juist de band tussen kleindochter en oma te belichten. Waarbij er bij de kijker een feelgood moment wordt bezorgd. Dankzij de voice-over van het kleine meisje, de glimlachende bezorger en de verraste oma.”

De films, geen commercials, moeten gemaakt zijn in opdracht, voor een duidelijk omschreven doelgroep en met een helder omschreven boodschap.” Aldus de organisatie. Vanwege de uitgestelde datum blijft het voor het team van IVC spannend of het daadwerkelijk in de prijzen valt.

Klik hier om het korte filmpje te bekijken. 

Foto IVC

Lees vorig bericht

MJK Advies zoekt assistent-accountant

Lees volgend bericht

Column: ‘Je steentje bijdragen’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *