Na Paasactie volgt modeshow in Aalsmeer Centrum

Smullen op 'stille zaterdag' bij slager Ron Steen

Door: redactie. Komende zaterdag wordt voor het tweede jaar in successie het Fashion Event georganiseerd in Aalsmeer Centrum. Op het Molenplein showen om 13:00 en 15:00 uur modellen in diverse leeftijd de nieuwste voorjaars- en zomermode. Alles te vinden bij de winkeliers in Aalsmeer Centrum.

Paashazenband in de Zijdstraat

Vorige week was het ook al feest in de winkelstraat. Het was allesbehalve een ‘stille zaterdag’ voor Pasen dankzij de muzikanten van de Paashazenband die een groot deel van de dag heen en weer musiceerden. Ook de paaseitjes die het promotieteam uitdeelde en de gegrilde porties spareribs, buikspek en bavette waarvan slager Ron Steen de passanten liet proeven, vielen in de smaak.

Koffie tuktuk
Komende zaterdag dus opnieuw een feestje dat zich nu rondom het Molenplein concentreert. Zie de advertentie hieronder voor de deelnemende ondernemers. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en bij de spelletjes. Er zijn poffertjes, popcorn, tosti’s en limonade. Ook is er een koffie tuktuk met de lekkerste drankjes en lekkernijen. Zanger Devon Donovan presenteert de modeshow en gaat ook optreden.

Winactie
Koop je zaterdag bij een van de deelnemende ondernemers dan maak je ook nog eens kans op een leuke fashioncheque van 100 of 50 euro. Laat je naam en telefoonnummer achter en wie weet word jij in de middag gebeld dat je gewonnen hebt.

Daarmee is het nog niet gedaan want ook volgend weekend wordt er weer wat leuks georganiseerd. Ditmaal door de horeca. Zaterdag 22 en zondagmiddag 23 april organiseren zij een lentebockbiertocht. Kijk voor meer informatie op aalsmeercentrum.nl/nieuws.

(Foto’s Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin