Multivos; specialist in sport- en bedrijfskleding

Leon van Dijk (Foto’s Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Leon van Dijk van Multivos Sport, gespecialiseerd in sport- en bedrijfskleding. 

Leon van Dijk woont samen met zijn gezin in Hoofddorp en heeft daar een bedrijf in sport- en bedrijfskleding. Met Multivos en de bijbehorende webshop clubkledingwinkel.nl worden onder meer sportverenigingen ontzorgd met sportkleding en attributen die nodig zijn om de sport te kunnen uitoefenen. “In 1995 begon mijn vader met de voorloper van het huidige bedrijf. In 1999 heeft hij het dealerschap van sportmerk Beltona verworven,” aldus Van Dijk. De activiteiten werden op dat moment vanuit huis verricht. In 2002 kwam Leon in loondienst werken bij zijn vader om jaren later in 2018 mede-eigenaar te worden.

Sport- en bedrijfskleding
“Wat zo mooi is aan ons bedrijf, is dat de meeste verenigingen een eigen webshop hebben die wij gratis ter beschikking stellen en waar leden hun kleding kunnen bestellen. Hierbij onderscheiden wij ons in de kwaliteit die wij leveren. De sportkleding bestaat hoofdzakelijk uit de Duitse merken JAKO en ERIMA.”

Betreffende de bedrijfskleding, dit bestaat vooral uit kleding voor de transportsector, aannemerij, industrie en distributiecentra. In Aalsmeer wordt er op dit moment aan diverse bedrijven op en naast de veiling geleverd. Daarbij vindt Leon het belangrijk om afspraken na te komen en te leveren met haalbare levertijden.

Servicegerichte mentaliteit
“In onze branche belooft men nog wel eens wonderen en om eerlijk te zijn, wonderen bestaan helaas niet. Vanaf de oprichting van ons bedrijf hebben wij nooit aan reclame of acquisitie gedaan. Al onze klanten zijn via het netwerk en mond-tot-mondreclame bij ons terechtgekomen. Ik zeg ook maar altijd: Service is geen afdeling maar een mentaliteit.”

Per jaar heeft Multivos een terugkerende cyclus van activiteiten. Zo is het bedrijf in de maanden februari tot en met april druk bezig met sportprijzen en particuliere kopers. In mei tot en met oktober is het hoogseizoen met nieuwe kleding voor verenigingen en juist in november en december vinden weer de inkopen voor Sinterklaas en Kerstmis plaats.

Lokale verbondenheid door voetbal
Hoe Leon in contact is gekomen met de BusinessClub heeft vooral te maken met voetbal. Hij heeft tot zijn 27e actief gevoetbald bij onder meer bij Nieuw-Vennep, VSV Velserbroek, Overbos, Vogelenzang en Uno. Daarnaast heeft hij allerlei bestuurlijke functies gehad. “Deze ervaring heeft mij zeker geholpen bij mijn huidige job. Wij zijn lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer omdat wij al jarenlang verbonden zijn bij FC Aalsmeer en haar voorlopers VV Aalsmeer en Jong Aalsmeer United. Het mooie van de BusinessClub is ook het brede en zeer uiteenlopende netwerk van regionale ondernemers.

Multivos Sport
Van der Burchstraat 36
2132 RN, Hoofddorp
W: www.clubkledingwinkel.nl
T: 023-5614647
E: leon@clubkledingwinkel.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees vorig bericht

Gemeente zet druk op Vodafone over slecht bereik Aalsmeer-Oost

Lees volgend bericht

Bij ‘Mister Aalsmeer’ bleef het glas halfvol


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *