Multi Supplies wint ‘Slag Om Aalsmeer’

Voor de vierde achtereenvolgende keer werd vorige week woensdag gestreden om 'De Slag Om Aalsmeer'. Strijdtoneel was de kantine van OZ Export. Organisatie van dit bedrijvenspel, waarbij fondsen gewerfd worden voor diverse goede doelen was in handen van de Aalsmeerse Lionsclubs. Winnaar werd het team van Multi Supplies dat voor de tweede keer de trofee een plekje in de prijzenkast mag geven.
 
Er deden 23 teams van bedrijven en instanties uit Aalsmeer en omgeving mee met een totaal van 115 deelnemers. Zij gingen aan de slag met vele, soms pittige vragen waarvan elke vier minuten een nieuwe reeks op tafel kwam.
Uiteindelijk slaagde het team van Multi Supplies er in om voor de tweede keer de eerste prijs in de wacht te slepen. Met miniem verschil van slechts 0,4 punt versloegen zij het team van nieuwkomer Green Balanz – Pure people. De teams van Qultura  Management & Kwaliteit en De Historische Tuin werden derde en vierde met een onderling nipt verschil van 0,2 pnt. Andere deelnemers waren onder meer Loogman, RABO, Meer Vastgoed, PACA, Jachtwerf Gouwerok, Winkeliersvereniging Ophelialaan, Meerlanden, natuurlijk ook OZ Export en vele anderen.
 
UPside van Down
Voorafgaand aan de wedstrijd werd een buffet geserveerd en na afloop was het de beurt aan voorzitter Linda Germs van de UPside van Down die het gezelschap verraste met een zeer persoonlijk verhaal over haar eigen puberzoon Lucas en hoe zij elke dag weer een positieve draai probeert te geven aan het leven met iemand die heel bijzonder is. Daarna vertelde Mark Haayema – multi-talent en kinderboekenschrijver over zijn eigen betrokkenheid bij kinderen en mensen met Down en hoe hij probeert om de moeilijke vragen van het leven voor kinderen bespreekbaar te maken.
 
DownTown Ophelia
Hierna ontving de stichting een cheque van €6.800 uit handen van de Lions.
Het geld wordt gebruikt om voorjaar 2020 het INC (include everyone) Gala te organiseren gericht op meer inclusiviteit van mensen met een verstandelijke beperking in de samenleving en op de arbeidsmarkt. 
 
Daarna kreeg ook DownTown Ophelia een cheque uitgereikt. Ieder jaar organiseert deze stichting een groots evenement waarbij mensen met Downsyndroom laten zien dat ook zij kansen op de arbeidsmarkt verdienen. Het bedrag van €1700 wordt gebruikt om op 13 juni 2020 in de Ophelialaan de vierde ‘DownTown Ophelia’ te organiseren.
 
Foto: het winnende team met de trofee. Tekst en foto Lions Aalsmeer
 
(advertentie)
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin