Meer voor Ondernemers over topsport

Door: redactie. Wat hebben Topsport, vitaliteit van medewerkers en de impact van werkgevers hierop met elkaar te maken? De BusinessClub van FC Aalsmeer probeert steeds een zo gevarieerd en aantrekkelijk mogelijk programma te maken voor de Meer voor Ondernemersavonden die gedurende het seizoen gehouden worden.

Met het eerstvolgende event op 4 november aanstaande, bij Restaurant de Oude Veiling in Aalsmeer, met als thema: Vitaliteit van Medewerkers, hoopt de BusinessClub dan ook vele ondernemers aan te spreken.

Voor de avond, die begint om 19.30 uur is een gevarieerd programma opgesteld met sprekers uit diverse hoeken. Nico Hofman mede-eigenaar van PACA en tevens vaste begeleider van de Jumbo-Visma Schaatsploeg. Paul Bos, eigenaar van Fit 20 Aalsmeer en Seth van der Dussen, eigenaar van Fitness Aalsmeer zullen vertellen over vitaliteit. Ook vertelt Moniek Takes van restaurant De Oude Veiling over haar werk en onderneming. Na het programma is er ruim tijd voor vragen en om te netwerken.

De Oude Veiling is te vinden in de Markstraat 19A. Aanmelding voor deze geheel verzorgde avond is noodzakelijk en toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Stuur voor vrijdag 29 oktober een mail naar: info@businessclubfcaalsmeer.nl (o.v.v. naam, telefoonnummer, gewenst aantal personen en de organisatie).

Klik hier voor een korte video over de vorige Meer-voor-Ondernemersavond in Floriworld

(Foto PACA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel