Meer voor Ondernemers over rol van vertrouwenspersoon

De eerstvolgende Meer voor Ondernemersavond, georganiseerd door de Businessclub van FC Aalsmeer, vindt plaats op donderdag 29 februari bij Dümmen Orange in De Kwakel. Thema is de rol van een vertrouwenspersoon binnen een organisatie.

Veel ondernemers hebben te maken met het feit dat een vertrouwenspersoon een vereiste is bij hun bedrijf. Ongewenste omgangsvormen als pesten, agressie of discriminatie in elke vorm dient gemeld te kunnen worden bij deze vertrouwenspersoon. Wat is de rol van een vertrouwenspersoon precies en wat moet je als ondernemer doen om dit volgens de wettelijke normen juist te hebben ingeregeld? Daarover vertellen diverse sprekers tijdens deze tweede avond van dit jaar.

Ook binnen een sportclub dienen zaken op dit vlak goed te zijn ingericht. FC Aalsmeer ziet zich als voorbeeld voor andere sportverenigingen in de regio en loopt op het vlak van voorkomen van discriminatie en andere vormen van ongewenst gedrag voorop. Hierover zal clubvoorzitter Martijn van der Neut uitleg geven.

Programma
19.30 – 20.00 uur. Inloop met koffie, thee of frisdrank
20.00 – 20.15 uur. Opening en welkom namens de Businessclub FC Aalsmeer & Dümmen Orange door Reinoud Hagen van Dümmen Orange. Ook stelt Reinoud Dümmen Orange voor en geeft inzicht in de missie en visie van dit mooie bedrijf.
20.15 – 20.30 uur. Manuela van Leeuwen – Vertrouwenspersoon Dümmen Orange. Kort inzicht hoe Dümmen Orange deze functie heeft ingevuld en wat zijn de ervaringen op dit vlak.
20.30 – 21.00 uur.  Jehan Edriouch – Jehan Mediator & Advocaat. Wat zijn de aandachtspunten voor een ondernemer bij een vertrouwenspersoon in het bedrijf.
21.00 – 21.15 uur. Martijn van der Neut – voorzitter FC Aalsmeer. Hoe heeft FC Aalsmeer de rol van de vertrouwenspersoon ingericht.
21.15 – 21.30 uur. Per Ivar Braat – Dümmen Orange. Korte rondleiding door de demo-ruimte en productie omgeving van Dümmen Orange
21.30 – 23.00 uur.  Afsluitend woord, napraten en borrel met snacks.

Over Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd toonaangevend in de veredeling en vermeerdering van siergewassen met een indrukwekkend portfolio snijbloemen, potplanten, perkplanten, vaste planten, tropische planten en bloembollen. Dümmen Orange levert genetica en uitgangsmateriaal (zoals stekjes) aan telers, groothandelaren en retailers over de hele wereld. Het hoofdkantoor staat in De Lier in Nederland en er werken wereldwijd ruim 7500 medewerkers bij deze multinational. Dümmen Orange beschouwt zichzelf marktleider op het gebied van veredeling, technologie, vermeerdering en innovatie in de sierteeltsector.

Deze avond wordt u aangeboden door de Businessclub FC Aalsmeer. Aanmelden is gewenst en vol is vol. Toegang is gratis. De Businessclub zorgt voor de nodige hapjes en drankjes. Interesse? Dan graag aanmelden voor 27 februari via een mail naar: event.bcaalsmeer@gmail.com o.v.v. naam, aantal personen en de organisatie. Introducees zijn welkom. Locatie is Dümmen Orange, Hoofdweg 119, De Kwakel.

(partnerbijdrage BFCA)

               

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel