Martinez klaar voor Koningsdag

(Advertorial) Zonder vrijmarkt, spelletjes en andere bij Koningsdag horende activiteiten, is het morgen wellicht een wat saaie dag. Daarom compenseert Martinez, bekend om zijn chocolade en ijsverkoop, het gebrek aan feestelijkheden met een actie waar iedereen blij van wordt: twee bolletjes ijs voor maar twee euro! Het belooft een zonnige dag te worden dus een ijsje voor een zacht prijsje komt daarbij goed uit.

“Een beetje extra positiviteit mag best in deze tijd,” zegt Redmond Roof, eigenaar van de winkel aan de Punterstraat, “we hebben extra ijs ingekocht en als kers op de taart hebben we speciaal voor Koningsdag zelfs oranje tompouce-ijs in het assortiment. En we doen niet zuinig nee, we scheppen gewoon twee koninklijke bollen. Goede bollen, volle bakken. Wij zijn blij dat we ijs mogen verkopen en daar willen we iedereen graag van mee laten genieten.”

Aan het begin van het nieuwe seizoen heeft Redmond ook nog een aanbieding in petto waar mensen ongetwijfeld voor in de rij zullen staan: Elke woensdagmiddag een ijsje voor één euro. “Of mensen nou een hoorntje of bakje willen maakt niet uit, één bol is één euro. En daar beginnen we komende woensdag al mee.”

Op Koningsdag is de winkel tussen 10:00 en 15:00 uur geopend.

Foto’s Arjen Vos

Lees vorig bericht

Lintjesregen dit jaar klein buitje

Lees volgend bericht

Koningsdag zonder feesten op (ei)land en water


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *