Korte lijntjes voor boeketten met meerwaarde

(Advertorial) Kunnen bloemen nog verser en sneller geleverd worden en langer staan dan dat de consument tot nu toe gewend is? Volgens Naomi Verhoef wel. Als stagiaire bij Debo Projects hielp ze bij het opzetten van ‘BloomitUp’, een online boeketterie die garandeert dat bloemen tien dagen mooi op de vaas blijven. “Door de kortst mogelijke keten, kan het eigenlijk niet verser,” aldus Naomi.

In opleiding voor Junior Accountmanager was deze stageopdracht een mooie uitdaging voor de achttienjarige Aalsmeerse. Dankzij het riante netwerk van Debo was de samenwerking met een boekettenmaker snel geregeld. “We doen zaken met een bedrijf op de veiling dat al bijna 25 jaar ervaring heeft met het maken van boeketten voor de nationale en internationale markt. De bloemen voor onze boeketten worden rechtstreeks bij de kweker gekocht en dezelfde dag verwerkt. Ze gaan dus niet eerst langs een tussenhandelaar. Wie een online bestelling doet kan er van op aan dat de bloemen die ’s middags bezorgd worden, ’s ochtends nog bij de kweker stonden.”

Naomi Verhoef met Valentijnsboeket

Wilgenkatjes en vogelmelk
Boeketten met meerwaarde, noemt Naomi de bloemen die via bloomitup.nl worden aangeboden en bezorgd. “We maken gebruik van een speciale designer die de boeketten bedenkt waarbij er altijd echt iets bijzonders van wordt gemaakt en waar niet alleen maar de standaard bloemen inzitten. Momenteel hebben we bijvoorbeeld boeketten met wilgenkatjes en Ornithogalum, ook wel ‘vogelmelk’ genoemd. Uiteraard houden we altijd rekening met de tijd van het jaar en de thema’s van bijzondere dagen. Voor Valentijn hebben we bijvoorbeeld boeketten met een groot rood hart erin.”

Ultieme antwoord
Over de techniek achter de webshop kan Naomi uitgebreid vertellen, maar liever verwijst ze naar de website zodat mensen zelf kunnen ervaren hoe verfrissend deze eruit ziet en hoe eenvoudig het werkt om ergens een onvergetelijk boeket te laten bezorgen. De naam BloomitUp is volgens haar door een brainstormsessie in de Deboloft tot stand gekomen. “Je kunt het zien als het ultieme antwoord op vele vragen. Bijvoorbeeld: ben je verliefd? Ben je geslaagd? Ben je jarig? Ben je verdrietig…? BloomitUp!”

foto’s Arjen Vos

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel