Kletskassa bij vernieuwde Jumbo

Door: redactie. De straat is al een tijdje half gezet, verkeersregelaars zien toe dat het bouwverkeer het gewone verkeer niet in de weg zitten en in de totaal leeggehaalde Jumbo supermarkt zijn tientallen mensen al ruim twee weken in de weer. De winkel aan Ophelialaan krijgt een compleet nieuw uiterlijk en innerlijk. Opvallend is de zogenaamde ‘Kletskassa’ en de mogelijkheid een verse bereide maaltijd te kopen.

De winkel sloot op donderdag 21 april tijdelijk haar deuren. Woensdag 11 mei gaan de deuren weer open. Alle klanten die in die week voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep.

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo zijn er bijvoorbeeld verse maaltijden verkrijgbaar uit de Hollandse of Oosterse keuken en bereiden Jumbo medewerkers pizza’s om thuis af te bakken. Ook kunnen klanten terecht voor vers belegde broodjes, ter plekke opgemaakte borrelschalen en vers bereide maaltijdsalades.

Self checkout en Kletskassa
Voor een extra snelle betaling, kunnen klanten zelf hun boodschappen afrekenen bij de self checkout kassa’s. Daarnaast krijgt de winkel een speciale Kletskassa. De Kletskassa is er speciaal voor mensen die het fijn vinden om een praatje te maken tijdens het afrekenen. Met dit concept wil Jumbo bijdragen aan het verminderen en voorkomen van eenzaamheid. Als familiebedrijf en supermarktketen zegt Jumbo midden in de samenleving te staan. “Onze winkels zijn voor veel mensen een belangrijke ontmoetingsplek en daarom kunnen en willen we een rol spelen in het signaleren en terugdringen van eenzaamheid. Dit doen we op verschillende manieren, waaronder via onze Kletskassa’s,” aldus filiaalmanager Carlo Verwoerd

Foto’s Arjen Vos

Lees vorig bericht

Turf Aalsmeer, de real life gaming experience

Lees volgend bericht

Column: ‘Vreemde vogels en meneer de Uil’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *