JM Uitzendbureau: niet alleen een baan, ook een toekomst

Jessica Maciagiewicz (Foto: Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Deze keer de beurt aan Jessica Maciagiewicz van JM Uitzendbureau.

JM Uitzendbureau richt zich op duurzame banen en werkt samen met opdrachtgevers en om werknemers te ondersteunen bij hun carrièreontwikkeling en daarmee een bijdrage te leveren aan de toekomst van de uitzendkracht. “Ons team neemt de tijd om de wensen van opdrachtgevers en werkzoekenden te horen en zoekt naar een perfecte match. Met onze kennis van de arbeidsmarkt en groot netwerk zijn we in staat de juiste baan te vinden voor elke werkzoekende, ongeacht ervaring.”

Van autotechnicus naar uitzendbureau
Opgegroeid in Nieuw-Vennep maar woonachtig in Noordwijk. Vanwege de Poolse roots spreekt en schrijft Jessica vloeiend Pools. Zij begon als administratief medewerkster, maar al snel ontwaakte haar passie voor techniek. Ze haalde haar diploma als eerste autotechnicus en werkte voor onder andere Volkswagen en Audi. Maar Jessica wilde meer. Ze kwam op andere ideeën en waagde in 2022 de sprong om haar eigen uitzendbureau te beginnen.

Ze krijgt daarbij hulp van haar moeder, die jarenlange ervaring heeft in het bijstaan van Poolse werknemers op fiscaal gebied. En met de groei van het bureau in zicht, staat binnenkort een nieuwe medewerker klaar om het team te versterken.

De juiste match
“Wij geloven dat iedereen recht heeft op een zinvolle en uitdagende baan en willen daarbij helpen,” vertelt Jessica, “of je nu op zoek bent naar een vast contract of flexibiliteit in je carrière, wij hebben de connecties en ervaring om de juiste match te bieden. Onze kracht is dat wij proberen voor zowel werkgevers als werknemers de beste oplossing te vinden. Dat doen wij door persoonlijke benadering in een duurzame samenwerking met opdrachtgevers. Ons uitzendbureau is laagdrempelig voor zowel bedrijven als werknemers en wij zijn een eerlijke partij om voor te werken.”

Echte netwerker
De ambitie van Jessica is, om met behoud van persoonlijke benadering en kwaliteit te groeien. “Waar mogelijk in andere sectoren dan we nu actief zijn zoals techniek waar we nu al een aantal klanten in hebben. We zijn lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer omdat ik mezelf als een echte netwerker zie. Het grote en gevarieerde ledenbestand sluit daar mooi bij aan. Ik geloof daarnaast heilig in persoonlijke benadering in plaats van ‘koude acquisitie’ en ga graag het gesprek met de andere leden van de Businessclub aan.”

JM Uitzendbureau
Lakenblekerstraat 49,
1431GE Aalsmeer
Telefoon: 085-2121711/ 06-38334625
Mail: info@jmuitzendbureau.com
www.jmuitzendbureau.com

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin