Je hele bedrijf beheren met één systeem

(Foto stock)

Je verschillende afdelingen goed en gestroomlijnd laten samenwerken? Kies voor SAP Business One. Dé ERP-software die helpt om je bedrijf een goed geoliede machine te maken.

Wat is SAP Business One?

SAP Business One is een Enterprise Resource Planning (ERP) softwareprogramma dat geschikt is voor je hele bedrijf. Het is speciaal gericht op MKB-bedrijven. Je beheert ermee eenvoudig je:

  • Boekhouding en financiën
  • Voorraad en distributie
  • Inkoop en verkoop
  • Productie
  • Service en klanteninteractie
  • Project management
  • Management administratie

SAP Business One en maatwerk

Een standaard softwaresysteem voor alle MKB-bedrijven? Kan dat wel goed aansluiten op jouw bedrijf? Jazeker. SAP Business One wordt helemaal naar jouw wensen ingericht. Missen er functies in de standaard modules van het systeem? Dan breid je eenvoudig uit met additionele software modules. De zogeheten add-ons.

Er zijn meer dan 500 gecertificeerde SAP Business One add-ons beschikbaar. Hiermee creëer je een systeem op maat voor jouw bedrijf en jouw branche. Maar dan wel met de prijs, kwaliteit en internationale mogelijkheden van een wereldwijd gebruikt systeem. SAP Business One is zelfs een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld.

Internationaal zakendoen met SAP

Doe je zaken over de grens? Dan heeft SAP Business One extra voordelen. Het systeem:

  • Wordt gebruikt in meer dan 170 landen.
  • Is beschikbaar in 27 talen.

En het mooie is: je hoeft niet één taal te kiezen. Je medewerkers kunnen allemaal hetzelfde systeem gebruiken, terwijl ze in hun schermen en velden in hun eigen taal werken. SAP Business One is dus ideaal om gestroomlijnd te werken met internationale zuster- en dochterbedrijven.

Waarom kiezen MKB-bedrijven voor SAP?

Hoe komt het dat MKB-bedrijven wereldwijd zo graag met SAP Business One werken? Dit zijn de belangrijkste redenen voor de populariteit.

·      Alles in één

Een complete softwareoplossing voor je hele bedrijf. Niet meer langs elkaar heen werken en geen gedoe meer met schakelen tussen verschillende systemen.

·      Soepele implementatie

Een nieuw ERP-systeem is vaak een flinke uitdaging. De implementatie van SAP Business One hoeft gelukkig niet ingewikkeld te zijn. Een goede voorbereiding aan jouw kant en een ervaren SAP Business One-consultant aan de kant van de leverancier zorgen ervoor dat je snel beginnen kunt.

·      Makkelijk in gebruik

Met de gebruiksvriendelijkheid zit het ook helemaal goed. SAP Business One hoort bij de overzichtelijkste ERP-systemen ter wereld. De vormgeving is consistent. Dat wil zeggen: de meeste schermen zien er voor een groot deel hetzelfde uit. Als je met het ene scherm uit de voeten kan, heb je het volgende scherm ook snel onder de knie. Bovendien is bij de vormgeving extra aandacht besteed aan intuïtief gebruik. Dat houdt in: de schermen zitten zo in elkaar dat het vanzelf duidelijk is wat je moet doen. Je kan als het ware op gevoel je weg vinden, zonder uitgebreide uitleg.

·      Meegroeien (of juist krimpen)

Met SAP Business One kan je lang vooruit. Het softwarepakket groeit gemakkelijk met je bedrijf mee. Krimpt je bedrijf juist? Ook geen probleem. De boel wordt gemakkelijk aangepast aan je nieuwe bedrijfssituatie.

Je SAP Business One partner

Een nieuw ERP-systeem is een ingrijpende stap voor elk bedrijf. Hoe zit het dan met de betrokkenheid en ondersteuning? Dat is helemaal in orde. Je kiest zelf je implementatiepartner. Dat kan gewoon een Nederlands bedrijf zijn bij jou in de buurt. De SAP Business One-consultant neemt de tijd om jouw bedrijf te leren kennen. Daarna volgt een advies op maat. Een goed voorbeeld van een gecertificeerde implementatiepartner is Logres Business Solutions.

(Partnerbijdrage van SendarMedia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin