Jaar lang chocola voor Marcella

De viering van het tienjarig bestaan van Martinez Chocolade begin februari, ligt nog vers in het geheugen. Volgens eigenaar Redmond Roof was het een ongekend succes. Meer dan 1300 kassabonnen werden er in de bus gedaan waarmee de klanten kans maakten een jaar lang gratis chocolade te winnen. De gelukkige winnares van de smaakvolle prijs werd Marcella de Groot uit Uithoorn.

Marcella, die als fysiotherapeut werkzaam is bij een Aalsmeerse sportschool, kreeg het verrassende bericht van Redmond te horen toen ze net op wintersport was. Het was dus even wachten op een geschikt moment om de prijs te overhandigen. Dat ze met ingang van heden een jaar lang elke week een doosje chocola mag ophalen, vindt ze geweldig. “Mijn gezin kijkt er helemaal naar uit,” zegt ze tijdens de uitreiking, “en we zullen vast ook regelmatig wat uitdelen als we een verjaardag hebben.”

Hoewel Marcella in Uithoorn woont, geeft ze aan graag een stukje om te rijden voor de chocolade van Martinez. Dat ze dat komend jaar elke week mag doen ziet ze dan ook als geen enkel probleem.

Tekst en foto Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel