INTO Business zoekt regionale verbinding tussen ondernemers

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Martijn van Dalen van uitgeverij INTO Business Amstelland.

Martijn komt uit Alphen aan den Rijn en is een echte verbinder. Na zijn studie heeft hij verschillende werkgevers gehad in diverse branches. Zeven jaar geleden is hij in contact gekomen met de franchiseorganisatie INTO business en is hij gestart met een B2B kwartaalmagazine De Venen. Sinds januari 2018 is hij tevens uitgever van INTO business Amstelland, waar de focus ligt op Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer.

Actief in tien regio’s
INTO business is een businessplatform met het kwartaalmagazine, een businessclub, netwerkbijeenkomsten, website en diverse socialemediakanalen. Bedrijven kunnen zich via INTO business op een professionele wijze online, offline en via de evenementen profileren. Inmiddels kent INTO business tien regio’s, waaronder Haarlemmermeer, Gouda, Alphen en Zoetermeer. De magazines worden via de post, mooi ingeseald en geadresseerd verstuurd aan zo’n 3500 ondernemers en is door de prachtige lay-out een echte eyecatcher.

“Voor de vormgeving, het drukken, de fotografie en de diepte-interviews huren wij specialisten in. Het mooie aan het regionaal werken is, zoals hier in de regio Amstelland, dat er voor de lezers herkenbare bedrijven en ondernemers in staan. Die herkenbaarheid is de kracht.” Omdat Martijn zelf regelmatig over de vloer komt bij de verschillende bedrijven en de ondernemers de netwerkbijeenkomsten bezoeken, ontstaat er op een natuurlijke wijze onderlinge verbinding en samenwerking. Daarnaast hoort hij tijdens zijn bezoek vaak bepaalde behoeften bij bedrijven. “Mijn kracht is dan om te kijken of een ander lid van onze businessclub in deze behoefte zou kunnen voorzien.”

Ambities
Binnen vijf jaar wilt INTO business groeien van tien regio’s naar twintig. “Ik wil mijzelf steeds overtreffen,” vertelt Martijn. Hierbij is het streven een gezonde groei, zonder dat dit ten koste gaat van het persoonlijk contact wat hij nu met de leden heeft. Dit is ook een van de redenen waarom hij lid is geworden van Businessclub FC Aalsmeer.

INTO business
Vroonhoevelaan 7
2408 SR, Alphen aan den Rijn
T: 06-26230272
W: www.intobusiness.nu
E: martijn@intobusiness.nu

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens de LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Lees vorig bericht

Directeurswisseling Vrijwilligerscentrale

Lees volgend bericht

Officiële mededelingen 14 oktober 2021


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *