IJsbaan op Molenplein tijdens wintermarkt

Komende zaterdag vindt in Aalsmeer Centrum weer een wintermarkt plaats. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan er in de Zijdstraat kramen met kerstspullen en cadeaus. Middelpunt en hoogtepunt is het Molenplein waar een ijsbaantje voor de kinderen staat met koek, zopie en muziek.
 
Veel winkeliers hebben een kraam voor de deur, maar er zijn ook standhouders van buitenaf. Naast commerciële kramen is er een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig om de kerstgedachte onder de aandacht brengen. De plaatselijke horeca laat zien en proeven wat zij in huis hebben aan eten en drinken: verschillende winterse gerechten, hapjes en drankjes zoals oliebollen, glühwein en warme chocolademelk.
 
Kerststukjes maken
Kinderen kunnen een kerststukje maken bij de kraam van Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Dit kost de kinderen niets en gebeurt onder leiding van het promotieteam. 

De wintermarkt wordt georganiseerd door organisatiebureau Natural Solutions in samenwerking met Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Voor meer informatie en vragen: www.aalsmeercentrum.nl
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin