Heren: deze items moeten sowieso in je garderobe liggen

De meeste mannen besteden weinig aandacht aan de laatste modetrends. Ze denken vooral praktisch. De kleding moet goed zitten. Ze kopen liever vijf keer dezelfde trui als deze lekker zit, dan dat ze allerlei verschillende opties voor de dag halen. 

Toch hoeft praktisch niet direct gelijk te staan aan saai. Sterker nog: met een aantal simpele tips zorg jij er al direct voor dat je outfit er niet alleen stijlvoller uitziet, maar ook nog eens gewoon heel praktisch en comfortabel blijft. Maar dan zijn een aantal items wel echt absoluut onmisbaar. Ben jij benieuwd wat je zeker in je garderobe nodig hebt om de juiste combinaties te maken? Lees dan snel verder en laat je inspireren door de volgende musthaves. 

Twee goede jassen
Met een goede jas doe je jaren. Maar dan is het wel belangrijk om de juiste jas te kiezen. Een winterjas heren moet aan heel veel verschillende zaken voldoen. In de eerste plaats is het uiteraard van belang dat deze voldoende warmte biedt. Daarnaast is het ook prettig als deze zowel regen- als windbestendig is. Kies bij voorkeur voor een kwalitatief merk. Dan weet je niet alleen zeker dat enkel de beste materialen zijn gebruikt, maar ook dat deze praktisch is in gebruik en ook over een lange levensduur beschikt. 

Enkel een winterjas is echter niet voldoende. Ook voor het voorjaar en de zomer is een goede jas van essentieel belang. Zeker met het wisselvallige Nederlandse weer. Niet alleen de temperatuur valt nog regelmatig tegen, ook komt de regen geregeld met bakken uit de lucht vallen. Voor de warmere maanden zijn softshell jacks absoluut onmisbaar. Dit zijn lichtgewicht jassen die bescherming bieden tegen de meeste weersomstandigheden. Laat je eventueel adviseren bij een kwalitatieve winkel zoals Schulte Herenmode. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. 

Het overhemd
Do we need to say more? Overhemden zijn absoluut onmisbaar voor elke man. Dit veelzijdige kledingstuk kan voor elke gelegenheid gedragen worden. Of je nu op zoek bent naar een formele of juist een casual uitstraling. Op zoek naar een casual look? Laat het overhemd dan open en draag deze losjes over een jeans. Combineer het geheel met een stel mooie sneakers en het plaatje is compleet. Wil je een formele uitstraling creëren? Sluit dan het overhemd en draag deze op een nette broek of chino. 

Witte sneakers
Ook kwalitatief schoeisel mag uiteraard niet ontbreken. Kies bij voorkeur voor schoenen die bij vrijwel elke outfit passen. Denk bijvoorbeeld aan witte sneakers. Deze kunnen zowel onder een formele als een casual outfit gedragen worden. Ook verlenen ze de drager een zekere vorm van zelfvertrouwen. Houd er wel rekening mee dat je de schoenen regelmatig een goede poetsbeurt moet geven. Verkleurde en vieze witte sneakers doen afbreuk aan je outfit. Houd ze daarom netjes en spoel ze regelmatig even af. Dat geeft weinig werk, maar zorgt er wel voor dat het geheel netjes blijft.

(Partnerbijdrage Digital Newsgroup)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin