GIFjes maken het verschil

(Advertorial) Een nieuwe trend in een oud gebouw. De firma Debo, bekend als websiteontwikkelaar zoals die van AalsmeerVandaag, biedt morgenmiddag in De Oude Veiling de gelegenheid om ‘GIFjes’ te maken. Bij de jonge generatie ongekend populair en voor ondernemers een uitstekend middel om naamsbekendheid te vergroten.

GIF staat voor Graphic Interchange Format. Een korte animatievideo van slechts enkele seconden die oneindig wordt afgespeeld. Hierdoor ontstaat een zeer kort filmpje dat zichzelf herhaalt. Om die te maken wordt er professionele apparatuur en een ‘green screen’ gebruikt en een kort scenario bedacht, passend bij de stijl van de persoon of bedrijf.

Toffe ideeën
Volgens Joeri Visser van Debo Socials zijn GIF animaties populair vanwege de luchtigheid ervan. “De animaties zorgen voor een grappige, laagdrempelige en unieke manier om je bedrijf of merk onder de aandacht te brengen op social media. Jezelf laten zien zonder dat het opdringerig overkomt. Wij proberen merken en bedrijven enthousiast te maken met voorbeelden die geheel op maat worden gemaakt. Daarbij denken wij mee met toffe ideeën om hun GIFjes echt uniek te maken,” aldus Visser die zegt trots te zijn op firma’s als FEBO, Houthoff advocaten en Amsterdam Vintage Watches die een GIF hebben laten maken door Debo.

Aanmelden
De opnamemogelijkheid is er op vrijdag 21 februari tussen 15:00 tot 18:00. Het belooft volgens Visser een leuke en interessante middag te worden waarbij de deelnemers worden meegenomen in het proces en ze naar huis gaan met vijf verschillende GIF’s. De kosten zijn 375 euro ex BTW maar inclusief consumpties. Extra GIF’s zijn 75 euro per exemplaar. Interesse? Mail dan naar: joeri@debosocials.nl. Gewoon langs komen om te kijken hoe het maakproces in zijn werk gaat kan ook.

Tekst Arjen Vos, foto’s Debo Socials

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin