Geen braderie, wel feest

Molenplein is nu nog leeg maar dat verandert op 4 september (Foto Meer Aalsmeer)

Door: redactie. Geen braderie dit jaar op de eerste zaterdag van september in Aalsmeer Centrum. Maar de lokale ondernemers zouden geen goede ondernemers zijn als ze niet iets anders leuks hadden bedacht voor die dag. Veel winkeliers doen 4 september iets extra’s met acties, kortingen, uitverkoop en meer. De ondernemers beloven het zowel binnen als buiten de winkels gezellig te maken in het centrum.

De gelegenheid wordt door Ondernemersfonds Meer Aalsmeer aangepakt om een verandering van naam, logo en website in te voeren. Ook dat gaan de ondernemers zaterdag 4 september vieren met activiteiten. Op het Molenplein komen kinderspelletjes, er is muziek en er komt een terras waar eten en drinken aangeboden wordt. Bovendien wordt het winkelend publiek verwend met cadeautjes.

Minuut gratis winkelen
Alsof dat nog niet genoeg is, valt er ook nog heel wat te winnen voor iedere bezoeker. Op het Molenplein komt een Rad van Fortuin waar per persoon één keer een slinger aan gegeven mag worden. Hiermee zijn aantrekkelijke prijzen te winnen, zoals een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn op het Praamplein, een horloge, een zonnebril, cadeaubonnen, gratis kaarten van Floriworld en nog veel meer.

Lees vorig bericht

Afrondende fase Waterfront gestart

Lees volgend bericht

Dorpswandeling in teken van geschiedenis en architectuur


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *