Geen afscheidsmomentje voor Jij & Ik winkel

Door: redactie. Hadden ze net het persbericht verstuurd dat 24 december hun laatste dag in de Ophelialaan is, wordt het duidelijk dat er vanaf morgen helemaal niet meer gewinkeld mag worden in de Jij & Ik winkel aan de Ophelialaan. Vanaf het nieuwe jaar, gaan, zodra het kan, de deuren van Jij & Ik open in De Oude Veiling.

Cynthia Stolwijk, Kim Maarse en alle medewerkers van de Jij & Ik winkel zeggen terug te kijken op een ‘superfijne tijd’ in de Ophelialaan, waar zij in 2018 met open armen zijn ontvangen door alle winkeliers. In samenwerking met DownTown Ophelia hebben zij een werk- en leerplek gecreëerd met en voor cliënten van Ons Tweede Thuis.

Zinvolle dagbesteding
De medewerkers van de Jij & Ik winkel hebben veel werkervaring opgedaan in de winkel, maar ook bij andere winkeliers in de straat. Daar zijn Cynthia en Kim, maar ook alle medewerkers van de winkel, die winkeliers allemaal heel erg dankbaar voor. Deze winkeliers gaven de medewerkers de kans en de ruimte om op hun eigen tempo werkervaring op te doen. Ook andere ondernemers zorgden voor klussen en opdrachten en hebben daarmee bijgedragen aan een zinvolle dagbesteding van de medewerkers.

Een afscheidmoment voor winkeliers en klanten zit er door de coronamaatregelen helaas niet meer in. Maar het Jij & Ik team wil via AalsmeerVandaag iedereen van harte bedanken die op zijn of haar manier een bijdrage in heeft gehad in het succes.

Foto Laurens Niezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel