Flexizone brengt ondernemers samen

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Sanne Borst van Flexizone Aalsmeer. Het bedrijf verhuurt flexibele bedrijfsruimte aan ondernemers.

‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.’

“Deze kreet past echt bij mij, aangezien ik altijd optimistisch en positief blijf denken, ook als het even tegenzit,” aldus Sanne Borst van Flexizone Aalsmeer. Zij vertelt Businessclub FC Aalsmeer hoe je als ondernemer gebruik kan maken van hun flexibele werkruimtes en het communitygevoel kunt krijgen met de andere ondernemers.

Webshop op Instagram
Sanne Borst komt uit Lisse en woont in Zoetermeer. Tijdens haar studie Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam begon zij een carrière in de online marketing, vooral met het verkopen van producten via Instagram. Zij was een van de eersten in Nederland met een webshop op Instagram, waardoor zij in korte tijd snel kon groeien. Doordat zij haar eigen marketing deed en een groot netwerk wist op te bouwen, heeft zij veel ervaring opgedaan als ondernemer. Na een kort uitstapje in de recruitment, werkt zij sinds 2019 bij Flexizone Aalsmeer.

Flexizone Aalsmeer
Flexizone verhuurt ruimten aan ondernemers uit verschillende branches, zoals marketingbedrijven, advocaten, een tattoostudio, een sportschool. Kortom, echt van alles. Het aanbod van bedrijfsruimten bestaat uit studio’s, kantoren en opslag. “Iedere ondernemer kan in principe bij ons terecht. Als jij je hier maar thuis voelt.”

Sanne is gestart in Rotterdam als salesmanager. “Daar hebben wij beschikking over twee panden. Toen ik startte waren de panden redelijk leeg. Uiteindelijk groeiden wij vrij snel en zijn ze nu goed gevuld. Momenteel ben ik salesmanager voor de locaties Leiderdorp, Almere en Aalsmeer. Het werk bestaat voornamelijk uit verhuurcontracten, marketing en het organiseren van activiteiten en evenementen. In deze rol moet je een echte ondernemer zijn en sterk in je schoenen staan, aangezien je verantwoordelijk bent voor jouw vestigingen met alles erop en eraan.”

Landelijk vertegenwoordigd
Inmiddels heeft Flexizone landelijk elf panden, waarvan het laatst aangekochte pand in Den Haag staat. Flexizone werkt met verschillende investeerders om panden op te kopen. Samen met een investeerder wordt het pand gekocht waarna Flexizone er met het team voor zorgt dat het volledig wordt verbouwd. Daarna kunnen de ruimtes in het pand worden verhuurd. Zo zijn er op de locatie in Aalsmeer ruimtes van tussen de circa 10 en 90 vierkante meter te huur.

Het mooie aan Flexizone is, dat eigenlijk iedereen welkom is en er zo een vrij gemêleerde sfeer in de panden ontstaat. Alle huurders kunnen naast het huren van bedrijfsruimte gebruikmaken van de centrale faciliteiten in een pand, zoals de pantry. Sanne: “Op iedere locatie is het pand net weer even anders ingevuld. Zo werken we in Utrecht, Eindhoven en Leiderdorp met zogeheten flex-boxen van zeecontainers die zijn ingericht als werkplek. Uiteraard met alle faciliteiten die een ondernemer nodig heeft. Daarnaast zijn alle locaties goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.”

Sterk punt volgens Sanne: “Bij ons heb je echt een community-gevoel, doordat wij vaak evenementen, lunches en borrels hebben met alle ondernemers. Dat zie je toch minder bij andere bedrijfspanden.”

Community gevoel in praktijk
Sinds kort is Flexizone gestart met een Businessclub, waaraan alle huurders van de locaties kunnen participeren. “Wij waren opzoek naar iets wat alle ondernemers van de elf panden kon samenbrengen. Binnen een pand gebeurt er al vrij veel op gebied van samenwerking. Bijvoorbeeld een sportschool die samenwerkt met een cateringbedrijf dat maaltijden verzorgt voor trainers, maar ook samenwerkt met een drukker voor het bedrukken van sportkleding. Maar wij zagen dat de panden onderling nog niet goed samenwerkten, terwijl daar ook mooie matches bij de ondernemers tussen kunnen zitten.”

Visie op de toekomst
Flexizone wil jaarlijks blijven groeien. Sanne heeft er alle vertrouwen in dat dit ook zal gebeuren, vooral als zij kijkt naar hoe zij in Aalsmeer midden in de Covid-pandemie de locatie toch goed gevuld hebben gekregen. Volgens haar zijn geïnteresseerden altijd van harte welkom voor een rondleiding. Samen kan er dan worden gekeken naar de specifieke wensen en mogelijkheden binnen de vestiging Aalsmeer.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer
“Wij zijn lid geworden van Businessclub FC Aalsmeer om de naamsbekendheid van Flexizone te vergroten, met name voor de vestiging Aalsmeer. Daarmee willen wij ervoor zorgen dat ons netwerk in de regio wordt vergroot. Inmiddels hebben wij in de gaten dat Aalsmeer een redelijk gesloten gemeenschap is waar je als ondernemer soms afhankelijk bent van de zogenaamde gunfactor.

Flexizone Aalsmeer
Turfstekerstraat 63
1431 GD, Aalsmeer
T: 085-1050733
W: www.flexizone.nl/aalsmeer
E: aalsmeer@flexizone.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel