EV Company, grootse aanbieder van laadpalen

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Maarten Schuring, eigenaar van EV Company, een bedrijf gespecialiseerd in laadpalen.

Door: Hans van der Linden. “Hoe mooi zou het zijn als we in de toekomst geen fossiele brandstoffen meer gebruiken. EV Company gelooft in een 100 procent elektrisch wagenpark en streeft naar een fossielvrije toekomst. Hiermee dragen wij bij aan het beperken van Co2 uitstoot en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Met onze missie duurzaam meedenken helpen wij onze klanten van begin tot het eind met de transitie naar elektrische mobiliteit. Met een groot assortiment aan laadoplossingen voor zowel thuis, op kantoor als voor onderweg, werken wij samen met onze klanten aan een toekomstbestendige wereld.”

Vijf verhuizingen
Maarten is geboren in Amsterdam, groeide op in Amstelveen en studeerde Commerciele Economie aan de HES. Na verschillende functies te hebben gehad in de automotive bij verschillende leasemaatschappijen, is Maarten op 10 december 2013 met een webshop aan huis begonnen voor onder meer laadkabels voor elektrische auto’s. In de weken die daarop volgden werd de webshop zo’n groot succes, dat Maarten amper drie weken later op 31 december 2013 al de grote stap durfde te zetten, door ontslag bij zijn toenmalige werkgever in te dienen. De jaren die daarop volgden waren turbulent. In verband met de groei van EV Company verhuisde het bedrijf van de zolderkamer naar een bedrijfsverzamelgebouw, daarna weer een grotere locatie en inmiddels vijf verhuizingen verder, is EV Company gehuisvest aan het Schinkeldijkje. Het bedrijf heeft achttien medewerkers in loondienst.

Groot assortiment
EV-company heeft een zeer breed assortiment en voert meer dan twaalf verschillende merken. Maarten geeft aan trots te zijn op zijn professionele, enthousiaste en deskundige team. EV-company blinkt uit in;

  • Een snelle en persoonlijke service
  • Een onafhankelijk en deskundig advies
  • Transparante en scherpe prijzen
  • Het grootste assortiment
  • Innovatief en altijd in ontwikkeling

Juiste medewerkers
Maarten geeft aan dat de groei van zijn bedrijf ook de nodige uitdagingen met zich mee bracht. Zo is het heel belangrijk om de juiste medewerkers aan te trekken en daar geeft Maarten aan enorm trots te zijn in het EV Team. Voor een bedrijf is het ook cruciaal om permanent de klanttevredenheid te blijven meten en te anticiperen op haar feedback. Hiervoor is een uitgekiend CRM-systeem opgezet en zijn de bedrijfsprocessen daar waar mogelijk geautomatiseerd. Op dit moment zijn er wel uitdagingen met betrekking tot de levering van laadpalen en onderdelen, maar omdat EV Company terug kan vallen op een breed pakket van leveranciers heeft dit nog niet tot problemen geleid.

Netwerk vergroten
EV Company is lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer, omdat zij als Aalsmeers bedrijf ook iets voor de lokale gemeenschap wil terug doen en ook omdat veel van Maartens collega’s, waaronder Frank Borst, algemeen directeur bij EV Company in Aalsmeer woonachtig zijn. Daarnaast biedt het lidmaatschap van de BusinessClub voor EV Company een uitgelezen kans om haar (regionale) netwerk te vergroten. Niet voor niets is Maartens lijfspreuk dan ook: ‘Samen leren door te innoveren, weloverwogen risico’s nemen en durf je dromen na te jagen’.

(Foto EV Company)

EV Company
Schinkeldijkje 2A+B
1432 CE, Aalsmeer
W: www.evcompany.eu
T: 020-7657000
E: info@evcompany.eu

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin