Eerlijkheid en duidelijkheid centraal bij Caravanaanbieden.nl

(Advertorial) Als het voorjaar zo zacht blijft, kan het nooit lang duren of de kampeerkriebels dienen zich aan. De caravan kan van stal en uit het stof om er weer lekker weekendjes op uit te trekken. Maar er kan ook een heroverweging plaatsvinden. Misschien bent u wel uit gekampeerd. Of wordt er juist gedacht aan de aanschaf van een caravan. In welk stadium u zich ook bevindt, de onlangs in Aalsmeer neergestreken firma Caravanaanbieden.nl voorziet in beide behoeften. Zowel inkoop als verkoop van caravans zijn hier in vertrouwde handen.

In een grote loods naast de voormalige Peugeotgarage staan verschillende alleraardigste occasions opgesteld. Mede dankzij het transparante dak van de hal valt het buitenlicht er van alle kanten omheen en is goed te zien dat de caravans in prima staat verkeren.

Centraal gelegen
Verantwoordelijk voor deze, althans voor Aalsmeerse begrippen, nieuwe onderneming is Eugene Zwakhoven. Zelf woonachtig in Wassenaar en eerder gevestigd in De Zilk, streek de ondernemer onlangs in Aalsmeer neer. “Dit is lekker centraal gelegen en goed aan te rijden vanaf de N201,” zegt hij, “daarbij zijn hier veel caravanstallingen dus ook veel markt. Caravanaanbieden.nl is het grootste caravaninkoopplatform van Noord- en Zuid-Holland. Via internet of telefonisch kopen we caravans van particulieren om ze vervolgens weer door te verkopen aan wie maar interesse heeft.”

Direct in actie
De in- en verkoop van caravans is bij de 49-jarige Zwakhoven uitgegroeid tot een ware passie. “Mijn vader had al een caravanbedrijf in Katwijk en zo ben ik er ingerold. We zijn vrijwel continue met drie inkopers onderweg door het hele land om bij stallinghouders, dealers en particulieren caravans te bekijken en te kopen. Mensen kunnen ons zeven dagen in de week bellen of afspreken. We komen direct in actie.”

Tevreden klanten
De verkopende partij weet snel waar hij aan toe is. Na het invullen van een formulier op de website, volgt meestal dezelfde dag nog een bod. Indien de verkopende partij het ermee eens is, wordt er ook direct afgerekend. Alle overige administratieve handelingen zoals het vrijwaren bij de RDW neemt Caravanaanbieden.nl voor zijn rekening. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn belangrijke kernwaarden voor het bedrijf. Dat blijkt ook wel uit de reviews op internet. De firma scoort zeer hoog als het gaat om tevreden klanten.

Tekst en foto’s Arjen Vos

Caravanaanbieden.nl
Aalsmeerderweg 103C
1432 CJ Aalsmeer
0297 745 351 of 085 513 05 822
info@caravanaanbieden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin