Diner voor zakenvrouwen bij Gasse Wonen

Ben jij een ambitieuze zakenvrouw en wil jij dineren op een inspirerende plek, tussen het mooiste design van internationale meubelmerken en in gesprek gaan met andere ambitieuze zakenvrouwen uit Aalsmeer en De Ronde Venen? Nieuw Ondernemend Aalsmeer nodigt je dan van harte uit voor een event op woensdag 13 maart bij Gasse Wonen / Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht.

We heten je graag om 18 uur welkom. Anne Gasse deelt het verhaal van 60 jaar Gasse met aansluitend een rondleiding en informatie over meubeldesign, interieurontwerp en kleuren/trends. Gasse Wonen is een wooncentrum voor interieur en advies. Met het mooiste meubeldesign in gespecialiseerde merkenstudio’s, zoals het Rolf Benz Experience Center, Leolux Select Store en het Kastencentrum Hülsta NL.

Doordachte keuzes
Om 19 uur kunnen we heerlijk genieten van een diner aan de Rolf Benz eettafels. Tussen de gangen door geeft Anja de Die – businesscoach en mindsetcoach – een workshop over de kunst van het maken van keuzes. Ontdek wat het geheim is van doordachte keuzes maken, want het pad van een ondernemer is bezaaid met keuzemomenten. En eerlijk gezegd, dat is niet makkelijk en leidt nogal eens tot keuzestress. Je krijgt een praktisch stappenplan gepresenteerd voor het maken van de juiste keuzes, maar ook inzicht in welke cruciale vragen je aan jezelf moet stellen.

De kosten voor dit event bedragen voor leden van Nieuw Ondernemend Aalsmeer en Zakenvrouwen De Ronde Venen 60 euro ex. btw. Voor niet leden bedraagt dit 85 euro ex btw.
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, ga dan naar nieuwondernemendaalsmeer.nl

Nieuw Ondernemend Aalsmeer kijkt er naar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere avond vol inspiratie, netwerken en culinaire ervaringen

(Partnerbijdrage Nieuw Ondernemend Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel