Decemberkalender steunt Voedselbank

Door: redactie. Na het succes van vorig jaar hebben de aan Lokaal Aalsmeer verbonden ondernemers opnieuw de Decemberkalender van stal gehaald. De aanhangwagens vol vakjes zal de gehele decembermaand vaak te zien zijn in het Aalsmeerse en Kudelstaartse straatbeeld. Gehoopt wordt dat veel mensen een lot kopen. De opbrengst is voor de Voedselbank.
De Decemberkalender heeft het principe van de welbekende adventskalender waarbij elke dag aftellend naar kerst een vakje kan worden opengemaakt. Bij deze ondernemersactie kan iedere dag in december voor vijf euro een lot worden gekocht waarmee prijzen kunnen worden gewonnen. Deze worden beschikbaar gesteld door ondernemers uit Aalsmeer en Kudelstaart. Van ieder verkocht lot gaat vier euro naar de Voedselbank. Net als vorig jaar zal voor het eindbedrag bij lokale ondernemers levensmiddelen worden ingekocht die niet iedere week in de voedselpakketten zitten. Te denken valt aan vlees, zuivel en verse groente. De organisatie hoopt het bedrag van vorig jaar (€ 3.300) in ieder geval te evenaren.
Ook via de aan de actie gekoppelde website decemberkalenderaalsmeer.nl kunnen loten worden gekocht. Iedereen die een lootje voor een bepaalde dag heeft gekocht, dingt tevens mee naar de hoofdprijs: een shoptegoedbon ter waarde van 400 euro, aangeboden door winkeliersvereniging Aalsmeer Centrum.
Foto’s: Aalsmeer Lokaal

Lees vorig bericht

Vrachtwagen verliest lading

Lees volgend bericht

Pierre’s Pennenstreken: ‘Zwarte zaterdag’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *