Culinair Amstelveen: avond vol smaak en Oranje op groot scherm

Ervaar Amstelveen Culinair op 6 juli 2024, hét culinaire event van het jaar, op een prachtige plek bij De Poel. Van 16 tot 23 uur ben je welkom om in een relaxte sfeer, met live muziek op de achtergrond, om te genieten van wat Amstelveen culinair te bieden heeft. Lokale horeca uit de omgeving presenteert haar beste gerechten en drankjes in een gezellige setting. En voor de voetballiefhebbers: ook de wedstrijd van Oranje is te zien op een groot scherm.

Het evenement vindt plaats op het groene grasveld van Poeloever, omgetoverd tot een levendige spot waar fijnproevers samen komen. Verwacht een mix van gerechten, van sushi tot tapas, die zorgen voor een smaakvolle avond.

Nederland – Turkije op groot scherm
Wethouder Adam Elzakalai steunt het initiatief: “Heel mooi dat we zo’n leuk nieuw evenement in Amstelveen komt en dat het georganiseerd wordt door een aantal lokale partijen. We steunen dit event vanuit Stadspromotie en hopen dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt. De wedstrijd van het Nederlands elftal is vanaf 21 uur voor de liefhebbers te volgen op een groot scherm. Dus vier dat met ons mee.”

Beperkte toegang maakt het een exclusief evenement, dus zorg dat je je ticket op tijd scoort voor €15,-  Wacht niet te lang, want op = op! Het evenement duurt van 16 uur tot 23 uur. Entree is mogelijk tot 19 uur en alleen op vertoon van een geldig toegangsbewijs. De culinaire gerechten en dranken zijn niet inbegrepen in de toegangsprijs. Hapjes zijn al verkrijgbaar vanaf €7,50.

Nog kaarten beschikbaar
Voor meer informatie over welke restaurants meedoen en voor kaarten kijk op de site van Amstelveen Culinair.

(Partnerbijdrage NOA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin