Crypto-geld centraal bij Meer voor Ondernemersavond

De vorige Businessclubavond bij Yuverta mbo (foto archief AV/Arjen Vos)

(Advertorial) Donderdag 12 mei organiseert de Businessclub van FC Aalsmeer voor de tweede keer dit jaar een Meer voor Ondernemersavond. Funmania is gastheer, het onderwerp dat centraal staat is ‘crypto currency’.

Cryptovaluta is de digitale munteenheid die wordt gebruikt als alternatief geldsysteem voor reguliere geldsoorten. ’s Werelds bekendste cryptovaluta is de bitcoin. Twee experts zullen deze avond uitleg geven over de digitale munt. Alle voor- en nadelen passeren de revue,  er is ruim de tijd voor vragen en er is een forumdiscussie.

Hiernaast zijn er presentaties van Wim Teunissen, directeur-eigenaar van Funmania, Simcha Schrijver van Paucitas, onder meer bekend van zijn columns in De Financiële Telegraaf en Jaap de Bruijn van het platform Coinmerce. Host deze avond is Edward van Cuilenborg, voormalig presentator van Studio Sport.

Aanmelden voor de gratis toegankelijke avond kan via info@businessclubfcaalsmeer.nl. Zet in de aanmelding naam, aantal personen en namens welk bedrijf of organisatie u komt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin