Cor Millenaar Mercedes-Benz failliet verklaard

(Foto Google Streetview)

Door: Klaas Leegwater. Autobedrijf Cor Millenaar BV aan de Oosteinderweg is dinsdag door de rechtbank van Amsterdam failliet verklaard. Dat meldt Automotive Online vanochtend. Volgens de curator E.J.G. Beerdsen is het onderzoek in volle gang, er wordt gekeken naar een mogelijkheid voor een doorstart of verkoop van de onderneming. 

Cor Millenaar is erkend Mercedes-Benz reparateur en Classics partner in Aalsmeer. Het bedrijf is daarnaast een officieel Brabus premium partner. Er werken zo’n veertien mensen bij het bedrijf.

Cor Millenaar begon in 1987 bij Mercedes-Benz Amsterdam als autotechnicus in de After Sales. Vervolgens werd hij Chef werkplaats, After Sales Manager en Sales Manager zware bedrijfswagens van Mercedes-Benz. 

Gouden Klant
In 2002 startte Millenaar G-center in Amstelveen, specialist voor de G-Klasses en alle andere Mercedes-Benz 4×4 aangedreven voertuigen. Het bedrijf kreeg in 2009 de officiële Mercedes-Benz dealerstatus. Een van de hoogtepunten was de prestigieuze onderscheiding Gouden Klant Nr. 1. in 2018 waarbij Cor Millenaar door Mercedes-Benz Nederland werd uitgeroepen tot ‘Beste werkplaats van Nederland’. 

In 2011 betrok Millenaar BV het huidige pand aan de Oosteinderweg 340 met showroom, grote werkplaats met magazijn en ombouwcentrum. In 2019 werd het tienjarig jubileum als Mercedes-Benz dealer groots gevierd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin