Clubkledingwinkel zoekt medewerkers

(Advertorial) Clubkledingwinkel is een in Hoofddorp gevestigde groothandel die gespecialiseerd is in sportkleding, sportprijzen en bedrijfskleding. Vele Aalsmeerse sportverenigingen worden door Clubkledingwinkel in het nieuw gestoken. Op diverse afdelingen kan het bedrijf nog mensen gebruiken.
Ben jij overdag beschikbaar? Wil je helpen goederen te ontvangen,orders te verzamelen, bewerken en versturen? Dan is de functie van medewerker logistiek mogelijk iets voor jou.
Heb jij een grafische achtergrond of belangstelling voor het maken van diverse ontwerpen? Dan kunnen we jou misschien wel inzetten als medewerker grafisch vormgeving.
Heb jij ervaring als administratief medewerker en lijkt het beheer van onze webshops jou leuk? Dan zou Administrator Webshops misschien wel eens de baan voor jou kunnen zijn.
Of zie jij jezelf als onze toekomstige bedrijfsadministrateur? Want ook voor die functie zoeken wij invulling.
Zit hier de baan tussen die je interessant lijkt? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar sollicitatie@clubkledingwinkel.nl of bel naar 023-5614647. Meer informatie is te vinden op clubkledingwinkel.nl
(Foto Clubkledingwinkel)

Lees vorig bericht

‘Geef je cv een persoonlijk tintje’

Lees volgend bericht

Opnieuw hennepplantage opgerold


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *